<Yer(Avusturya)>
Hastaneden yazıyorum. 11 Nisan sabahı suyum geldi. Eşime haber ettim. Ambulansı aradı hemen arkasınada eşim çıktı geldi. Hastaneye gittik. 12 saat kendi sancımın gelmesini bekledik. Aksam 19.30 gibi suni sancı verdiler. 2 saat sonra yani 21.30 civarı ağrı başladı. Nst’ye aldılar. Sonra sancı git gide yatirmaz etti. Hemşireyi çağırdım bebeğin sağlığı için mecbur dedi. Neyse gitti. Mecbur geri yattım. Yine duramadım resmen yatakta 4 ayak üstüne düştüm. Umrumda olmadı cihazı çıkardım. Odada turlamaya başladm acıyla sonra şiddetlendi sırtımdan girdi. Sonra hemşireleri çağırdım. 2 kişi geldi. Beni yatakla birlikte yürüterek doğum odasına gittik. Ortalık yıkılıyo tabi. Eşim geldi yanıma ebeyle birlikte odada 3 kişiyiz doğuma başladık. Kadın belden bi iğne yaptı ağzmdanda bi şeyler verdi. Ama nasıl ağlıyorum haykırıyom resmen. Neyse bu süreç 6 saat sürdü. En sonunda 2 hemşire daha katıldı bu mucize olaya. Eşim sırtımdan biri karından diğeri ayaktan öbürü alttan bende ıkınmayla birlikte kuzumu dünyaya getirdik 🤣 Şükür bitti ama bende bittim. Şimdi toparlanmaya çalışıyoruz. Duruma göre yarın ya da Cuma taburcu olucaz inş. Herkese kolay doğumlar nasip etsin Rabbim. Sorularınız olursa vakit buldukça dönicem.