Deniziafak 35 haftalığım şimdi de ramazan olduğu için herkes hurma yiyor benim de canım çekiyor napayım yersem kaç tane yiyim
Tugceelanaz Deniziafak Abartmadığın sürece yiyebilirsin cnm :) bi oturuşta 10 tane yemesin heralde 😅 1-2 tane normal
Aseltos9 Deniziafak 36.haftadan sonra her gün 6 hurma yedim hatta 37den sonra biraz abarttım 10-15 tane bile oldu 😂
Hbbusra Aseltos9 doğum yaptınız mı açılma oldu mu pekiii bende 32 haftaligum herkes hurma ye diyor da
Deletedmom727271 haftanız gayet iyi öyle yediğiniz an hemen rahminiz yumuşamaz. günde 2 3 tane yiyebilirsiniz. 😊
Aseltos9 Hbbusra şuan 2. hamileliğim instagramda Tülin bulur diye bi ebe var ondan duymuştum ilk hamileliğimde gerçekten faydası oluyor ama 36.haftadan sonra tüketin diyordu
Aseltos9 Merykls doğum süresini kısalttığını duyduğum için yemeye başlamıştım gerçekten oldu doğumum kısa sürmüştü çok 🥰
Dunyammf Deniziafak ben 33 haftalığım günde 2 3 tane yiyorum onun da vardır faydası diye birşey olmadı Allah’a şükür
anneadayiii271 Deniziafak bu akşam benimde canım çok aşırı derecede istedi midemi yakmasina rağmen oturup bı 10 tane falan yedim sanırım daha da yerdim de korkudan yiyemedim daha 😂 35 haftalığım bende