deletedmom205 fatos35 ilk defa duyuyorum banada kese küçük demişlerdi hatta içinde bebek yoktu folik asit verdi on gün onu kullandım öylelikle bebeği gorebildik ama keseyi alırız falan diye bişey demedi hayırlısı olsun canım senin adına
Brlgry fatos35 çok zor bir durum canım ama veren Allah alan Allah herşeyin hayırlısı de içini ferah tut elden başka bir şey gelmez 😔😔
Elfu fatos35 kalp atısını dinlemiştik biz sende hiç bozma moralıni inşallah sağlıklı olur güzel haberler alırsın tez vakıtte Allahtan ümit kesilmez dualarımız seninle
Meryem34 Ya ilk çektiğinde c5-2/60-OB2 3-General Freq Depth Sector Gain FrRate Fps Dyn Persist Map Chronma Power Mı Tıs Clarit Zoom bunlar var başka yok ya
fatos35 Meryem34 anladm.cnm.zaten.cok.kucuk.yazior.ondan.gormemis olablirsn.hakkini helal.neolir.yordum.seni
Minikkelebegim16 fatos35 canim bende bugün doktora gittim 7+6 dayım bugün kesem 16.37 mm ama sen baska bir doktora da göster kendini tek bir doktora bağlı kalma bana da bir doktor daha kesemi görmeden diş gebelik dedi şuan başka bir doktora gözüktüm gayet sağlıklı dedi o yüzden sende başka bir doktora gozukmelisin
Neroizm fatos35 moralinizi bozmayin, gec dollenme veya gec yumurtlamadan oturu de olabilir bu durum. Aslinda 7. Haftaniz bile olmayabilir, zigot gec olusmustur 1 hafta sonra normal boyutuna gelebilir. Cok olan seyler bunlar.
Clostiridium Neroizm 37 de yapicam demisti,yapmadı. Çarşamba 39.haftalik oluyorum o zaman yapicam dedi
Ayazinanasi fatos35 canim 13.cu haftama kadar kese gelismiyor, kalp atisi ya yavas ya atmiyor denildi. Birden buyumeside kalbinin atisida toparlandi ❤️ Simdi 24 haftaligiz. Darisi basina insaAllah. Zor bir surec
Marygur Ozge1008 o ben olabilirim🙃 3 hafta once kesen buyumemis bebek yok dendi ama sukur kesede buyudu bebekte gorundu. Beklemekte fayda var.
Marygur fatos35 kesinlikle doktor degis. Ben bu haberi aldim iki gun sonra doktor degistim ikinci doktor daha erken bos gebelik icin 1 hafta daha bekleyelim dur bakalim dedi. Ucuncu hafta ise daha baska doktora gittim kalp dinledik. Yani doktorlarda bi kafa ben anlamiyorum hepsi farkli tıp mı okuyo