Ctnfrds Nasıl önlemler aldınız neler yaptınız dertleşelim gebelikte normal değer 2.5 iken benim 4.1 çıktı çok endişeliyim hap kullanıyorum çocuğuma birşey olur mu acaba aynı dertten muzdarip olan var mı ?
Ecceee Ctnfrds hiçbir şey olmaz merak etmeyin, zaten çok yüksek değil değeriniz de ilaç kullanırsınız olur biter..bende de var ilaç kullanıyorum bebeğin gelişimi de çok şükür iyi 🙏
Ctnfrds Ecceee inşallah sağlıkla doğarlar biz biraz geç fark ettik şuan 3. trimesterdeyim hap kullanmaya başladım bebeğimin gelişimi oldukça iyi olmasına rağmen endişeliyim inşallah sağlıkla doğar 😊
Bebek-C Hamilelerin yarısında vardır belki de bu durum. İlacı düzenli kullandığınız sürece sıkıntı yok. Benim değer geçen ay düşmesine rağmen ilaca devam ediyor yine de yükselmesin diye. Son aylarda kiloyla beraber yükselebiliyor dedi doktor.
Ecceee Ctnfrds hiçbir sıkıntı olmamıştır merak etmeyin, zeka geriliği vs olabiliyor tiroide bağlı bebekte ama sizinki gibi değerler değil..20ler 30larda ilaç kullanmadan geçirilirse gebelik bazen onlarda olabiliyor..4.1 ile hiçbir şey olmaz