Cansugamze_ Dmllale hyır doğumdan sonra gliyo bnm fışkırıyodu valla öle bi strese hiç girme boşuna canım
yesilkedi Dmllale bunu bende düşünüyorum sıkınca su gibi bişey geliyor o da baya zorlayıp sıkınca. arkadaşımın doktoru göğüs ucunuzu uyarın demiş prolaktin hormonunu salgılamasında yardımcı oluyormuş.
bezmrt seymanurer 37.haftamdayım göğüs ucum olmadığı için pompayla çekiyordum birkaç haftadır iki gün önce yaptığımda bir iki damla geldi
MirArasArslan bezmrt benim de gogus ucum az canim birde çatlak genetik olarak diger çocuklarımı en fazla 3 ay emzirebildim :( pompayla yaptığında ucu çıkıyo mu
AylinEcem yesilkedi göğüs ucunun uyarılması rahim kasılmasına ve erken doğuma sebep olabiliyor diye okumuştum. Hangi bilgiye göre hareket etmek gerektiği konusunda kafam karıştı 🤷♀️
Dark yesilkedi meme ucu sıkılınca oksitosin salgılanır. Ve rahim kasılması yapabilir. Doğum zamanı gelince sakıncalı olmaz hatta doğumu teriklesin diye yapılır. Arkadasiniz son demlerinde ya da yanlış anlamış
Tubikayra Banyo sorası az kurcalayinca gelir suanlik ,sütun gelmesi için bebeğin plesanrtadan ayrılmış olması lazm ki süt hormonu vücutta salgılanan bu şekilde okumuştum bu makalede
Dark AylinEcem doğum zamanınız geldiyse yapmakta sorun olmaz. Ama 37 den falan once ise yapmayın çok erken
Utkulu1 seymanurer benim de hic gelmedi doğumdan önce. Doğum uapar yapmaz geldi çok şükür. Arkadaşım 23 haftalık hamile benden sivi geliyor diyor kişiden kişiye değişiyor sanırım
yesilkedi Dmllale öyle şey mi olur ilk kez duydum. valla çoğu doktordan bunu duydum ben öyle bişey olsa doktor niye söylesin ki ? ben duyduğumdan beri dokunuyorum 37. haftadayım erken doğum belirtim dahi olması.