Yasemincee26 Rabbim en kısa zamanda nasip etsin insaAllah bizde eşimle cok istedik doktora gittik esimde bende aceba bir sıkıntı mı var neden olmuyor diye sonra yaşlı bir teyze bana bisey anlatti Allah bilir tabikii ama biz onu yaptıktan sonra ben hamile kaldım doktorumun hamile kaldığım tarihi söylediği tarihle aynı güne denk geliyor hatta bence bir deneyin ve stres yapmayın olur insaAllah Bu yaşlı teyze kime dediysem hamile kaldı görürsün bak sende kalacaksın dedi ve gerçekten kaldim neyse ben daha fazla uzatmayayım anlatiym
Eşinle beraber olmadan önce guzelce abdestinizi alın eşinle birlikte arkalı önlü seccadelerinizi serin iki rekat Allah rızası için diyerekten namaz kılın dedim sonrada iliskiye baslamadan önce eşin besmele çeksin ondan sonra birlikte olun dedi birlikte olduktan sonra da ( eşin icine boşaldıktan sonra da kalçanın altına yastık koy ve ayaklarını yukarıya kaldir bir 20 dk bekle dedi (ben 35 40 dk kadar beklemiştim) daha sonra da sağına dön o gece abdest alma ayağını indirir indirmez direk sağına dön cenin pozisyonunda ayaklarını karnına çek yat dedi esinde karnına elini koysun içinden geldiği gibi dua etsin dedi Allahin izniyle olacak bak görürsün dedi ama kafanıza takmayın cok dedi dediği gibi yaptık çok şükür suan 11 hafta 3 günlük hamileyim🥰 Rabbim isteyip de olmayan herkese nasip etsin insaAllah için ferah tut canım benim