anneoluyorum27 Başına böyle birşey gelen oldu mu herşeyi hazırladım kıyafet pozlar fılan ama doğum yaptım içimde kaldı herşey çok uzuldum ya
anneoluyorum27 Sumiire kendi imkânlarımla çekim ayarladım herkes tanıdık canım bize bi nevi hediye edeceklerdi ki doğumun oldu
anneoluyorum27 hunilimom fıkır verir misiniz nasıl birşey ilk gebelıgımdi hiç bir bilgim yok sadece dış çekim yapmak çok istiyordum ama yapamadım bebeğim kuvezde
Sumiire anneoluyorum27 ben dün bi iki poz çektireyim dedim poz başına 80 100 TL istediler şok geçirdim zaten geldim eve kendim çekindim oyuzden sordum bizim kazıklaöaya çalıştılar acaba diye
hunilimom anneoluyorum27 bu yeni dogan bebekleri giydiriyorlar güzel konsept yapıyorlar bir stüdyo ile mi anlastiniz siz dışarda kendiniz mi çekcektiniz
anneoluyorum27 Sumiire doğru fiyat yüksek ama fotoğraf makinanız varsa kıyafeti kendiniz ayarlayın bi iki arkada bulun poz fln çekilin gerçekten yapın benm içinde kaldı vallahi
Sumiire anneoluyorum27 var profesyonel makina falan da 38 olcaz cuma gelesi yok hanfendinin ama ne elbiseye sığabilliyoruz ne eteğe 😅 artık bi elbisem vardı pudra onu giydim çekindim bi iki poz telefondafa olsa
alonee anneoluyorum27 bebeğin sağlıkla geldi mi önemli olan o :) Sonra bebişinle yaparsın inşallah üzülme hayırlısı böyleymiş