busraeylull kizlar 18+4 haftadayim kaç haftadır bebegi hissediyordum ama 5 gün falan nadir hissediyordum bu iki gündür de neredeyse hiç hissetmiyorum korkmalimjyim??
Gulsurmeli busraeylull Hayır korkmayın, normal daha yeni hareketlenmeye başladı bu tür düzensizlikler olabilir.
yyagmurrsenn busraeylull esas yeni hissedeceksiniz 18. Haftada kaç haftadır cocugunuzu hissetmeniz mümkün değil ilk gebelik ise
Ozlm0916 busraeylull o haftalarda normal benimkide öyleydi 21 den sonra düzene biniyo hareketleri saatte bir hareket ediyo o zaman
cgnduru busraeylull canım olabilir daha küçük benimde senin gibi gündüz hiç yok denecek kadar akşamlarıda iftardan sonra birkaç kez oluyor, belkide oluyordur ama o an sen hissetmiyor olabilirsin ❤
busraeylull yyagmurrsenn 16 haftamda hissettim ve ilk doktorumlA paylaştım gayet normal dedi erken hissedebiliyor gebeler
yyagmurrsenn busraeylull yağ tabakanız ince ise, hissettiniz diyelim. Ama düzenli hareketler ve gerçekten hisler anca baslıyor.. anlayacaksınız ne demek istedigimi :)
busraeylull Ozlm0916 yaa Allah razi olsun rahatladım biraz ikinci gebeligim tüp bebek yaptim öncesinden düşük yapmıştım simdi de ister istemez korkuyorm
busraeylull Ozlm0916 insallah biran once düzene girer ya bide bisi daha sormak istiyorm demir ilacı kullaniyorm kabızlık cok oluyir af ola tuvalete çıkamıyorum demir ilacı illa kullanılmalı mi ne bileyim çevremde kullanmayaarda olmus ama bilemedim
Ozlm0916 busraeylull evet o dert bendede var kuzum ama ilaclarimizi mecbur icmek zorundayiz sen sag sola bakma doktoruna sor kullan derse mecbur kullanacan herkesin hamileligi bir degil sonucta onlar kullanmamis olablr demekki kullanman gerekiyor doktorun vermis o ilaci
Irem88- busraeylull 3. Hamileliğim hala çok hissedebildiğim söylenemez 16+6 yız bizde aslında arada bi hareketlilik oluyor ama aşırı gaz durumu olunca tam anlayamıyorum bebek mi gaz mı diye merak etmeyin 1 2 haftaya hissedersiniz net bi şekilde
Knergiz busraeylull 20. Haftadan sonra net hissedersiniz😊 daha küçük olduğu olduğu için güçlü değil büyüsün biraz daha bakın nasıl hissedeceksiniz 😊