Duygumom1 Kızlar merhaba 25+3 günlük hamileyim. Dün lavaboya girdikten sonra peçetede kahverengi akıntı gördüm biraz endişelendim. Tanıdığım bir doktora sordum bebek hareket ediyorsa sorun yok dedi. Başına gelen var mı acaba ?
Renginveannesi_ Duygumom1 Tabikide hemen kendine doktoruna görün tekrarlanmaması onemli değil git bı baktır Allah korusun 🙏
Maliefem Duygumom1 doktor da iyiymis bebek hareket ediyorsa diye tövbe Birliktelik yasanmismiydi kanamadan 1 gün önce falan Ondan da olabilir ya da ters giden bi durum olabilir
Deletedmom_7 Duygumom1 kahverengi akıntı sebebi ile 1 gün hastanede yattım Şimdi de Progestan kullanıyorum gebelikte hiçbir şekilde kanama kahverengi akıntı leke normal değildir Mutlaka doktora gitmenizi öneririm
Aliyegunes Saçmalama canım gtsene bir acile muane ol belki sıkıntı vardır belkide yoktur ama mutlaka git
Duygumom1 Maliefem hayır canım yaşanmadı istirahat etmemi söyledi. Şöyle bir durum olduğu için rahatım biraz pazartesi günü doktor kontrolüm vardı ve herşey normal dedi ertesi gün bu başıma geldi kafam karıştı
Deletedmom727271 hamilelikte lekelenmeler normal karşılanmaz. ne doktoru o başından savmış. doktorunuzu arayın yada acile gidin. geçmiş olsun
Busra2365 Duygumom1 benimde o haftada bir kere başıma geldi ilerlemedi peçeteye sildiğimde görmüştüm çok yormuştum kendimi o hafta ondan olabilir demiştim doktorumda sizinki gibi söyledi devam ederse bebek hareketleri azalırsa gel demişti yani bence bir defa peçeteye gelip devam etmeyen kanamayı normal görüyorlar heralde çok şükür bişeyimiz olmadı bizim