Gzmklncc aslilayloy bende iki haftay yakındır şişkinlik göğüste hassasiyet ucunda içine girme diğer tarafta şişme var ama akıntı ilk defa olduğu İçin bi şey oldum inşallah vardır 🥺
Elisa_Esra04 Gzmklncc bak korkutmak gbi olmasın ama içe giren göğüs ucu hastalıktan olur git bir genel cerrahi ye benim anneminde öyleydi senden uzak olsun kanser çıktı bu hastalık genç yaşlı dinlemiyor
Gzmklncc Elisa_Esra04 o şeyi anlatamam link olsa resmide eklesem ama internette öyle yazıyordu yorum kısmında okumuştum🙏🏻
Elisa_Esra04 Gzmklncc anladım resim olsaydı belki anlardım ama bendede bikere süt kesiği gbi olmultu Dr gitmiştim onun için mantar demişti bana
MNursel Gzmklncc akıntımın her zamankinden fazla gelmesi ile şühelenip kan verdim çıkmadı . Devam edince 10 gün snra gidip verdim 115 çıkmıştı . İnsan kendi vücudunu tanıyor. Belki ovulasyon dönemidir belki de vardır belli olmaz canım
Gzmklncc MNursel benim başıma ilk defa geldi normalde akıntım hiç olmazdı biraz bekleyin öyle kan vereyim inşallah vardır 🥺