Merhaba arkadaşlar.. Bugün kontrole gittim, aslında yarındı ama dünden beri bebeğin hareketlerinde azalma hissetmiştim ve ayağa kalkınca çok ciddi rahmimde baskı hissediyordum, adım atmama dahi mani oluyordu. Hafiften sancılarım da var kaç gündür ama dün geceden beri regl ağrısı tarzındaydı. Nstde 40larda 2-3 sancım çıktı.🙄 Birkaç gündür afedersiniz ishalim, bu da doğum belirtisi bildiğim kadarıyla. Dün de hafif mide bulantım oldu ama bugün yok. Doktorum 6 gün önce çatı muayenesi yapmıştı, ertesi sabah nişanım gelmişti. Bugün de açıklık kontrolü yaptı açılma yok ama rahmin yumuşamış dedi. Bebek de hamdolsun ters dönmüş, makat geliş değil ama kafası çatıya tam oturmamış bak arada boşluk var, su var dedi gösterdi ultrasonda. Ama kafası büyük bir çocuk,2 hafta ilerideydi ondan sanırım. Kilosu da 2 hafta öndeydi ama hamdolsun bugün 3800 çıktı, 4 üstü sezaryene alıyorlar biliyorsunuz ki. Beklemek hiç sorun değil 11 günümüz var ama benim endişem kilosu artar da sezaryene alınmak zorunda kalırsam diye. 😕 Normal olmasını çok istiyorum. Her gün egzersiz yapıyorum sabah akşam, hurma ananas suyu vs de içiyorum ama nişandan beri hala gelişme yok. Doktoruma suni sancıyı sordum ama açılman yokken denemeyelim şimdilik dedi, çok uzun bir süreç olabilir ve haftaya kadar bekleyelim dedi. İnşallah kilosu çok artmadan normal ve kolay bir doğumla, sağlıkla kucağıma alırım tosunu. Tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle bekliyorum.😊