Melisa036 Kızlar hem kimyasal gebelik geçirip 1. 2 ay sonra hamile kalan varmı kan uyuşmazlığı olan aynı zamanda
Saliha03 Melisa036 Kan uyuşmazlığımız yoktu ama kimyasal gebeliğin ardına hemen hamile kaldım doktorum korunma bücür vucut sağlıksız döllenmeyi atar sağlıklılarına yer açılır demişti öyle de oldu şuan kucağımda 2 aylık çok şükür
Deletedmom_7 Melisa036 Evet Kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğim kimyasaldı kan uyuşmazlığımda var
Deletedmom_7 Melisa036 kimyasal Gebelikten sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmaya gerek yok ama bir sonraki gebeliğinde Eğer kanama olursa düşük riski olursa kan uyuşmazlığı iğnesini erken yapıyorlar
Aliyegunes Ben canım kimyasal gebelik geçirdim sonra bana iğne vurdular kan uyuşmazlığı sonraki ay hamile kaldım 2yasimda kızım merak etme vücut kndini tanıyor
Aliyegunes Deletedmom_7 Ben kndim vurdurmadim kendisi vurdu ama dedgin gbi gerek yok bu gebeligimde akıntım oldu kahve hemen kan uyuşmazlığı iğnesi vurdular 25haftaligim tekrar vurucaklarmi acaba 28hafta
Deletedmom_7 Aliyegunes Vallahi tam emin değilim bazılarına doğumdan sonra da vurdukları oluyormuş Muhtemelen doğumdan sonra yapacaklar Ben de 15. haftamda yaptırdım bu iğneyi kanamam olunca yaptılar orada ebeye sordum doğumdan sonra da yapıyorlar mı diye bazı hastanelerde doğumdan sonra da yapıyorlar ikinci gebelikte sıkıntı olmasın diye dedi.
Aliyegunes İlk gebeliğimde yaptılar dgumdan sonra kızım pozitofti şimdi bakalım vurcklar mi 28haftada
Melisa036 Evet kızlar 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ama öyle büyük bişey değildi beta 26 yı geçmedi sonra kanamam oldu zaten sonraki ay tekrar adetimi oldum düzenli sonraki ayda geçen ay hamile kaldım 1 aylık şu an ama kan uyuşmazlığından korkuyorum
Melisa036 Kan uyuşmazlığı iğnesi şimdimi oluyim yoksa 25 . Haftayımı bekleyin doğumdan sonra olucam zaten ama şu anki durum beni korkutuyor doktor bilgisi olan bana yardımcı oldun lütfen