Alerdinc Arkadaşlar nst de sancı olduğunu anlamam için hangi sayı olması gerekiyor değerler nelerdir bilen var mı?
OsmanEge_12 Alerdinc 40 üzeri sancı cnm en yüksek de 127 oluyor benim öyleydi kendi sancımla 100 oluyordu suni sancı alınca sürekli 127 lere vurdu
OsmanEge_12 Alerdinc 3 kez düzenli sancın olması lazım bir kez 40 üzeri olması yalancı sancıdır sen kaç haftalık hamilesin
Alerdinc OsmanEge_12 37 haftalığım tam. Ama gebelik şekerim var ve amniyon sıvım sınırda olduğu için 23 nisanda sezeryan ile doğum yapıcam ilk gebeliğim. Korkuyorum o yüzden 🙏🏻
Alerdinc OsmanEge_12 ve kasıklarımda 3 gündür ara ara düzenli şekilde değil ama sancı hissediyorum. Yalancı sancıdır büyük ihtimal ama ilk defa hissettiğim şeyler olduğu için baya sorguluyorum bu ne diye 🤷🏻♀️
OsmanEge_12 Alerdinc emin ol korkulcak hiçbirşey yok evladını kucağına alınca hepsi geçicek bak gör kaç yaşındasın acaba merak ettim
Alerdinc OsmanEge_12 24 yaşındayım canım bugün gittik doktora rahim ağzı yumuşamış ve sancı var biraz biraz amniyon sıvısı 6 cm olmuş sınırın altında maalesef doktor 1 hafta içinde alalım hareketlerini takip et dedi.. aceleci çıktı kızım 🥰
OsmanEge_12 Alerdinc evet sen hareketlerini kontrol et kendine de dikkat et rabim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah canım ,♥️