Mirmer30 Dogumuma bir ay kaldi doktur bebek ters diyo sezeryan olmak istemiyorum boyle durum yasayan varmi
Tazeanne0134 Mirmer30 valla canım benim ki de en son gittiğim de baş yukarıydı eşim arkadaşı ile konuşmuş onun eşinin de oğlu doğuma 10 gün kala normal doğum pozisyonunu almış annemin teyzesinin gelini 1 hafta önce doğum yapmış onun ki dönmediği için mecburî sezaryen olmuş sağlıkla gelsin inşallah
Nurcin Mirmer30 29 da dönmüştü.. Şimdi hissediyorum tekrar yan dönmüş 31 deyim. Sağlı sollu vuruyor.. Ama 36 dan sonra pek dönmez derler. Son dakika dönen bile oluyormuş.
Miseyim Benimm 🤗29 haftada gıttım ters dedı donmezse sezaryen olcak ama 33 haftada tekrar gıttım donmuş korkmayın döner insallah 35 36 haftada dönen bıle var içinizi rahat tuttun🤲🏻
bebekrehberi Bebeği çevirmek için egzersizleri araştırın. Bi de son ana kadar ne olacağını doktorlar bile bilemez. Erkenden sezaryen falan da denilmez. Doktora ben sordum bunu belli olmaz dedi. Ben de 34. Haftadayım şimdiden bi şey diyemedi.
Tazeanne0134 Mirmer30 inşallah canım en son dra gittiğim de böyle devam ederse mecburi sezaryen dedi dr bakalım salı günü ne değişmiş
ozgese-s 39.haftaya kadar bekledim ama oğlum dönmedi zorunlu sezeryan oldum 😂 İnşallah senin bebeğin döner sağlıkla gelsinler de ❤️❤️