Esma0935 Merhabalar 21+6 günlük hamileyim geceleri boğazımda hararet yanma hissediyorum böle mideme kadar fokurdanma gibi oluyor yaklaşık 3-4 gündr böle beni hiç uyutmuyor sürekli ağzıma tükürük birikiyo gibi oluyo midem bulanıyor böle yaşayanlar oldumu hiç ne yapmam lazm ?
MerveGlvern Esma0935 doktoruna söyle mide şurubu verir onun faydası oluyor bende de aynısı oluyor çocuk büyüdükçe mide yukarı çıkıyor mecburen herkeste olan bir durum hamilelik reflüsü
Brlgry Esma0935 bende aynı şeyi yaşıyorum ve soğuk süt iyi geliyor geçiriyor benimkini denemediyseniz bir deneyin derim
Kanarya Esma0935 bendede oldu aynısı doktorum mide yanması için şurup verdi sadece yanmalarım çok olunca kullanıyorum çok rahatlatıyor, doktorunuzla paylaşın mutlaka
busekavakli Esma0935 benimde aynıydı hele ki akşam olunca boğazıma lavabo aç dökülmüş gibi 😀 ben hamileliğim de hiç ilaç kullanmadım vitaminden başka bu yüzden şurup da içmedim süt beni idare etti soğuk süt dene bi
Bty7 Ben de 2 hafta önce yaşadım. İnanılmaz rahatsız edici bi durum. Sürekli Sakız çiğnedim iyi geldi bir de bi iki gün yiyebileceğim en hafif seyleri yedim yağ baharat olmayan seyler.. geçti çok şükür..
Esma0935 Brlgry bn her akşam yatarken bi bardak soğk süt içiyorum zatn ama şu 3-4 gündr niye böle oldu anlamadm
Esma0935 busekavaklisoğuk st hergün yatmadan içiyorm ama yinede yanıyo böle boğazma dediğinz gbi lavabo açıcı dökülmş gbi
Harunnisa Esma0935 rennie surup ic faydasini görürsün bebege zarari yok dr verdi bana ve burada cogu gebe kullaniyor en azindan yatarken rahat edersin
Meryem34 Esma0935 bende de aynen böyle gündüz gece fark etmiyor soguk süt içiyorum geçiyor sonra tekrarlıyor bazen su inmiyor resmen aşagıya
Nslhnfdn Esma0935 ben de de ayni durum vardi. Bayram tatiline denk gelmisti doktora da soramadim gaviscon aldim ictim. Gecen kontrolumde doktora soyledim sorun olmadigini soyledi. Ama cok rahatlatti. Hala kullaniyorum
Betussss Bende 9. Ayımda yaşıyorum bunu ve tek iyi Gelen buz gibi süt,anında kesiyor yanmasını.Eğer geçmezse doktorumdan ilaç isteyeceğim
Bskrt Esma0935 başınızı yüksek tutun bi de Progesteron etkisiyle mide kapağı gevşiyor açıklık oluyormuş, o yüzden oluyor yanma Yatmadan önce katı şeyler tüketmeyn
Bskrt Esma0935 bende acı yediğimde çok oluyor gaviscon şurup verdi doktorum o rahatlattı Ama şimdide üşütmüşm gibi boğazım yanıyor hatta uyuyamadım kalktım ballı ılık su içiyorım şuan 🤦♀️ Sürekli öksürme isteği oluyor eşimi de rahatsız etmek istemiyorm, nasıl geçecek bakalm