Gunessssssssss 33haftaligim ve çok bunaldım sağ tarafım çürüdü resmen sağ tarafıma yatmassam uyyamiyorum püf noktalariniz varmı bu son aylar için arkadaşlar
goldumsu Gunessssssssss bende burda bekleyim. 32yim sürekli kaburgam batıyor sol tarafı ve aralıksız ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum o kadar zorlanıyorum ki. Allah yardımcımız olsun
Aysunnnn_ Gunessssssssss az kalmış doğuma sabret ben 23 haftadayim o haldeyim ve daha çok var sen şükret az kalmış ama çözüm olarak şöyle yapıyorum elyaf yorganı üç kat yapıp altıma seriorum yumuşak olduğu için ağrıyı azaltıyor
Deletedmom622772 Gunessssssssss valla daha 24’üm yavaştan bunalmaya başladım Allah yardımcısı olsun herkesin sizin yine az kalmış 🥲
Gunessssssssss goldumsu amin inşallah bu son zamanlar çok zor diğer kızımla 9yas var aralarında son ayı nasıl gecirmisim onda bilemedim valla ama çok zor inşallah bu ayi atlatirsam karada ölüm yok bana
Gunessssssssss Aysunnnn_ bende yastık koyyorum bacağımın arasına bana sanki doğuma çok var gibi geliyor yeni hamile kalmışım gibi😔 inşallah sağ salim kucağımiza alırız bugünler geride kalır
goldumsu Gunessssssssss ay valla ben diyorum bundan sonra uzun süre doğum düşünmüyorum diye o kadar ağrım var ki anlatamıyorum kimseye
gunessbeste Kızlar valla Allah yardımcınız olsun ben 38. Haftadayım 20. Haftadan bu yana maffoldum ama geçiyor çok şükür hamile destek yastığı almıştım o biraz beni rahatlattı
Aysunnnn_ Gunessssssssss Amin amin bunlar güzel dertler bence altına elyaf Yorgan katla çarşaf şer üstüne seni yakmasın iyi gelicek inan bana bacak arasına yastık denemedim hiç ama artarsa ağrım onu denicem😘😘❤️
Gunessssssssss goldumsu anlatamazsin inanmiyorlar valla benim eşimde öyle şimdi bebek geliyor diye gece gündüz çalışıyor bu zor günleri tek basima atlatmaya çalışıyorum ben 4ay ilk lavobada yattım çok zordu
Guzelhayat Ben de ilk haftalari hasretle bitirmeyi bekliyorum.gece hamileliyimde son aylarim çok rahatdi oyle sikintilarimi hatirlamiyorum.mide bulantısından halsizlikten bıktım bende
Gunessssssssss Guzelhayat benim ilk ayık ve şimdi yeni yeni başladı 33de daha zor geçiyor bayramdan sonra gelecek inşallah sağ salim kucağımiza alırız inşallah
Zynp44 Gunessssssssss valla 14 günüm kaldı nasipse doğuma şafak sayar gibi sayıyorum son günler hiç geçmiyo en son ne zaman rahat uyumuştum ne zaman yemek yiyip aman 1 saat sonra midem geçer demiştim ne zaman deliksiz uyuyup oh be dinlendim dedim inan hatırlamıyorum 😂 analık zormuş Allah yardımcımız olsun şimdide bundan sonrasında da 🥰🥰🙏