hills Arkadaşlar merhaba . Geçen gün göğsümden 2 damla sıvı geldi hatta bir süre geçti tekrar baktım ve tişörtüm sertleşmiş gibiydi ıslak olan bölge . Doktorum bana süt gelmesi erken doğumu tetikler demişti önceki aylarda . Bu durumu yaşayıp erken Doğum yapan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim .
essyagiz hills Canım bendede oldu 22. Haftamda, şu anda 30. Haftadayım süt geliyor bebeğimizin rıskı, annemdede gelmiş bana hamileyken. ben birşey olacağını sanmıyorum gönlünü ferah tut☺️
Bebegmibkliyrm hills ya bende 15 haftalikken gelmeye basladi. Simdi 22 haftaligim. Hala bakiom uyaninca uykudan gogsumun oldugu yerde tisortum sanki dondurma yemissinde damlatmissin kiyafete gibi sert ve lekeli duruo. Sutyenin ici de oyle oluo. Yani normal gelmesi ddi doktor
Eliftuba hills bende de uzun süre önce gelmişti ara sıra geliyor hala ama doğurmadım 40. Haftamdayım . Göğüsleri çok uyarırsan erken doğumu tetikleyebilir ama durduk yere süt geliyorsa sorun yok
Mele Bende 33 haftalığım ve birkaç haftadır benimde geliyor doktoruma sorduğumda ise bu durumun çok normal olduğunu erken Doğum ile bir ilgisi olmadığını söylemişti merak etmeyin