Ranammmm Mommce Yok hiç tecrübeli değilmişim unutmuşum bebek bakmayı 😂 amin inşallah sizde kucağınıza alırsınız sağlıklı bir şekilde 🥰
Ebru_Bahar_27 fatoss1007 once kirada oturuyoduk bosna hersek mah. ev sahbi evi satti bizde meram tarafnda alakova mahallesnden ev aldik
fatoss1007 Ebru_Bahar_27 Bizde Karatay da oturuyoruz Şehir Hastanesi’ne çok yakın eşim önce Karatayda görev yapıyordu şimdi meramda üç ay sonra yine yeri değişebilir Selçukluya geçebilir ,bende kiradayim ve kiramız şu an piyasaya göre baya uygun o yüzden başka eve geçmiyoruz da
Ebru_Bahar_27 fatoss1007 bizm suan ki evimzde sehir hastanesne yakin esiniz ne is yapiyor ? Benm esim meramdan selcukluya gidiyo hergün
fatoss1007 Ebru_Bahar_27 Benim var market pazar ilkokul pastane şehir hastanesi ama etraf yine köy gibi şehirleşmeye çalışan kocaa bir köy gibi geliyo evleneli bir sene olacak hâlâ zor alışıyorum komşular falan var ama kimseyle samimi değilim ailem yok arkadaş yok hep evdeyim böyle zaten doğumum da çok yakın bir iki hafta içinde olacak inşallah yani kısacası sevmedim eşim de sevmiyor ilk fırsatta gitmek istiyoruz burdan
Mommce DisiArslan Ayy seninde mi oğlun olacak 🤩 sağlıkla kavuşursunuz inşallah Allah’ım kucagina almayı nasip etsin 🥰😘
bebegim42_ Mommce ilki kürtaj emine türen demire gidiyordum şimdi yine meram tıpa hüseyin görkemliye gidiyorum profösör ve çok iyi bi doktor bu ikinci gebeliğim rabbim bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🤲🏻 sen nereye gidiyorsun şuan canım 🥰
Mommce bebegim42_ sağlıkla kucağına alirsin inşallah canım 🙏 şehir Hastanesi’ne gidiyorum Halime Goktepe’ye randevu bulması bazen zor oldu ama son haftalardayiz artık 🥰🥰
DisiArslan Mommce amin canım cümlemizin inşallah 🙏🏻 ne güzel şeyler söylüyorsun rabbim gönlüne göre versin
Seyda94_ Selçuklu da oturuyorum bende Medova da Aysel Kamer’e gitmiştim bı kez . İlgiliydi ama Beyhekim Eğitim araştırma da tahlillerimi yaptırmaya çalışıyorum . Baya detaylı bakıyorlar orada . Gülşah Alkan Demir çok iyi
Mommce Seyda94_ Gülşah hanımı biri bana önermişti randevu bulmakta kolay oluyor ama Beyhekim bana çok uzak olduğu için gitmedim hiç
Sema42 Mommce Anıt Hastanesi Zehra küçükaydına gidiyorum çok memnunum 16+1iz henüz cinsiyet bile belli değil haliyle doğumda
Mommce Sema42 genel olarak anıt hastanesinden memnun musunuz ben başka bir bölüme gitmiştim çok umursazlardi bir kaç kişiden daha duymuştum böyle ama kadın doğum bölümü hakkında bilgim yok
Seyda94_ Mommce yaa gerçekten kolay mı oluyo E ben niye bulamıyorum hiç Hangi saatlerde aliyosunuz randevuyu ben gerçekten çok zor alabiliyorum