Kubrasimsek58 Kızlar 11 haftalik gebeyim bugün açıkçası baya temizlik yaptım ağır bisey kaldirmadim ama kalca kemiklerim aciyor ve egilemiyorum bile resmen kalcam aciyor sanki belim kopuyor bu normal mi çok korkum lütfen acil cevap
Sinoooom Kubrasimsek58 çok zaman ayırıp ev işlerini yapmışsınız yorulmuşsunuz duşa girip uzanın kendini bu kadar yormayın 💕
Sumiire Kubrasimsek58 yorulmuşsunuz ilk zamanlar yormayın kendinizi bırakın işler gücler dursun bebeğiniz siz sağlıklı olsunda doğduktan sonra yaparsınız bol bol böyle üzülmekten korkmaktansa yatın özen gösterin kendinize Allah’ın izniyle bişey olmaz acile gitseniz bile kanama olmadan dikkate almıyolar ılık duş alıp dinlenin geçer vücudumuz bile aslında uyarıyo bizi iş yapmmamız konusunda
Kubrasimsek58 Sinoooom Ya çokta bi iş yapmadim aslında ama 12 den 4 e kadar oturmadim diyeyim ilk defa böyle oldum 😔
Sonikiuc Ben bugün sadece alışveriş yapıp yemek yaptım. Bek ağrısından duramadım 12.haftadayim. siz daha çok yormussunuz normal olmalı
Kubrasimsek58 Sumiire Haklısın canım galiba o yüzden oldu Bayadır ilk defa bu kadar iş yaptım bidaha yapmam zaten