minikkuzuannesi Kızlarrr enucuzbebekmarket.com dan sipariş veren oldu mu fiyatları uygun gibi fakat kalite konusunda kararsızım. Alışveriş yapanlar yada kalite olarak güzel fiyat olarak uygun bir site varsa bekliyorum e bebek lcw civil dışında 😃😀😀
Edabykl minikkuzuannesi ay suan baktimda cidden ucuzmus acaba nasil gelirler yaaa guzelde seyler varmis 🙈
minikkuzuannesi Deniz2961 en uygun fiyatlı yer orası gibi gördüm hiç alışverişte yapmadığım için iyi oldu yorumunuz teşekkür ederim 😊
Edabykl minikkuzuannesi cinsiyetini öğrenirsem ilk tulumlari ordan siparis vercemde beklemedeyim 😂 eger alirsaniz gelince paylasirmisiniz bakalim nasil gelmis
minikkuzuannesi Edabykl bizim cinsiyetimiz belli seçim yapıyorum gireceğim sipariş ulaşınca yazarım sizede kızımın cicilerini🤣
Ecee_0661 minikkuzuannesi Dediğiniz siteye bende baktım da Instagramdan veriyorsunuz değil mi hani başka uygulamar vs. de oluyor ya ondan soruyorum bende vereyim kızıma. 💕
04102018iz Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz Bn geçen sene yeğenim için aldım şimdide kendi çocuğum için alıcam son derece güvenilir kaliteli ve ucuz tavsiye ederim
Edabykl DilaraArslan07 siz mağazasına gittiniz sanırım yani guvenle alabiliriz bi cinsyetimiz belli olsun alicam bende guzel uygunlar ya zaten bi zamandan sonra fazla giyemiyolar cok pahaliya kacmak istemiyorum o yuzden 😂
DilaraArslan07 Edabykl bebeday a da bak derim ben bı ton şey aldım ordan ve modabebekhatay o kadar ucuz ki anlatamam zaten seçtiklerini video olarak atiyolar sana mükemmeller birsuru tulum aldım valla 30 35 e hep 😊