Eylul ayının basında korunmayı bıraktık. Eylul ve ekımde olmadı kasımda doktora gıttık kıst car dedı o ay kıst ıçin yasmin kullandım aralıkta catlatma ıgnesı verdı ve esımden sıperm testı ıstedı 68 mılyon volüm olarak 32 mılyon ama hareket yüzde 15 olmasına ragmen doktor sonuclar ıyı dedı catlatma ignesı de tutmadı esımın sonuclarını alıp profösöre gösterdık hareket sayısı düşük bu sekılde olmaz ürolojıye gidin dedı. Hemen aktara gıttım. Omega 3, folık asıt , d3 k2 vıtamını, b12 vıtamını, kecı boynuzu pekmezi ve arı sutu bal polen propolıs karısımı aldım cevız fındık fıstık yedırdım ürolojıye ocakta gttık sperm testı verdık. 96 mılyon sperm ve hareket yüzde 50ye ulasmıs doktor gayet ıyı cocugun olur dedı. Bu soyledıklerımı mart ayıda dahıl yedırdım içirdim ve kendımde yeyıp içtim mart ayında ovulasyon testı kullandım yumurtlama gördüğümde yakı bantı taktım hem kasıgıma hem belıme yapıstırdım banyoya gırerken cıkardım banyodan cıkınca yenısını taktım cok yakıyor ama dayandım 3 gun boyle durdu 2 hafta snra adet beklıyodum evde test vardı oylesıne yapayım dedim ve cıft cızgı cıktı ertesı sabah kan verdım ve suan 6 haftalık hamıleyım 🤗🤗