Canım bende de pcos var. Hatta bende bütün belirtiler var sendromları yoğun yaşıyorum yani. Adet düzensizliği(2-3 ayda vs.), göbek bölgesi ve çene bölgesinde erkek tipi kıllanma, kilo artışı gibi. Bundan tam bir yıl önce bir doktorla beraber ilaçla tedavi oldum 2 adet dönemi boyunca ama bir gebelik olmadı. Doktor değiştirdim başka bir doktora gittim geçen haziran ayında. Bana ilaç tedavisi için yaşımın genç olduğunu daha bir yıllık evli olduğum için sabırlı olursak kendiliğinden de gebe kalabileceğimi söyledi ama tek bir şartla. KİLO VERMEK. Doktora gittiğimde 95 kiloydum. Bana 3 ay kilo vermeye çalış, 3 ay sonra tekrar kontrole gel demişti. Eylülde tekrar gittim. Kilo 85 kilo olmuştum. Doktorum sevindi muayene etti. Bu hafta çatlamamın olduğunu aslında kilo verdikçe kendiliğinden gebe kalabileceğimi söyledi tekrar ve bir 3 ay süre daha istedi bizden biz de tamam dedik. Ve sonuçta doktorun dediği gibi oldu 77 kilodayken ve ocak 1 2022 de 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Pcosta gerçekten kilonun önemli olduğunu anladım. Doktor çok önemli bence bu süreçte. İnşallah en kısa zamanda burda gebelik haberini de alırız canım.