Papatyamoms Gamze1903 kızlar benim yaptıracağım sayfada 5li takım 75 kargo dahil tam battaniyeli takım 135 tl kargo dahil
ZelihazgTilev Gamze1903 Elvanperisi die bir yere yaptırdım İnstagram da gayet güzel be fiyatında yanlış hatırlamıyorsan 60-50 olması lazım eldıven şapka tulum melek kanatlı isimli şekilde
sydv Gamze1903 yaa ne renk verdiniz yapınca fotosunu atıyorlar ben beğendim inşallah siz de beğenirsiniz ☺️ Şimdiden güzel günlerde kullanın 🤗
Rumeysaylz mrymdnr Merhaba bende o sayfaya yaptırmayı düşünüyorum acaba ne kadar zamanda ulaştı elinize 30 haftalık hamileyim ne zaman sipariş versem uygun olur
mrymdnr Rumeysaylz kusura bakmayın yeni fark ettim mesajınızı çok geç gelmemişti isterseniz durumunuzu iletin eminin yardım olacaklardır size
Mervecan Gamze1903 https://instagram.com/isim_tasarim?utm_source=ig_profile_share&igshid=1a0vk087wcef Bu siteden yaptım. 6 parça 130 tl güvenilir tavsiye ederim 😇
Rumeysaylz mrymdnr Önemli değil canım teşekkür ederim yine de cevabın için😊 sayfa ile görüşeceğim kısa zamanda inşallah
bejanne00 Sumeyyye Ben ordan hem battaniye yaptırdım hem 10’lu hastane çıkışı isimli. Hastane cikisi gelmedi daha bu hafta gelcek ama battaniye cok kaliteli 👍🏼 Tavsiyemdir