Gamze1903 Bunu buraya sormam biraz sacma gelicek ama bi siteye siparis vermistim ama dolandirici cikti💆 bende burda yaptiran varsa eger danismak istedim yaptirdignz bildiginz fiyati uygun guvenilir instgram siteleri var mi oyle isimli zibinlik yapan 3 parca yaptiricam ztn🙏umarm yaptiranlar cikar🙏💙
mrymdnr Gamze1903 Ayy tühhh üzüldüm dolandırılmanıza ama bence yerin adınıda yazın ki alacaklar almasınlar..Ben isimli zıbını ınstagramdan tugbakuyu_forbaby den yaptırdım hiç sorunsuz tavsiye ederim
Merve71 Gamze1903 canım anne_kalbi_elimde diye bir site var harika şeyler yapıyorlar bende oraya yaptircam tulumu daha önce emzik ve emzik zinciri yaptırmıştım.ve yanlış hatırlamıyorsam 10 lu Set 150 tl idi 😊
esuses https://www.instagram.com/mirdesign_mirdesign ben bu sayfaya yaptırdım canım, çok da hoşuma gitti ☺️ fikir olabilir en azından
Diloska tugbakugu Instagram dan bakın ben oradan yaptırdım çok güzel geldi ister set ister takım yaptırabilirsiniz
Gamze1903 mrymdnr sormayin ya ztn erken dogum riskim var bide boyle olunca stres oldum💆 cok tesekkur ederim 🙏💙
Rumeysaylz mrymdnr Merhaba bende o sayfaya yaptırmayı düşünüyorum acaba ne kadar zamanda ulaştı elinize 30 haftalık hamileyim ne zaman sipariş versem uygun olur
Bebegmibkliyrm Kizlar fiyatlari ne peki. Bi sayfaya sordum bende eldiven bere ve tuluma 95 tl ddi bence cok yani altinustu makinaya yazdirion yaziyi
Gamze1903 Bebegmibkliyrm ya ben 95 bulsam alicam herlde💆az once bi sayfya sordum 7li set 210 tl dedi😨 en azda 5 parca satiolarms alla aalla
Sumeyyye Gamze1903 gafull_battaniye sayfasından sipariş verdim ben daha gelmedi ama çok kaliteli duruyo 3 parça 90 tl
bejanne00 Sumeyyye Ben ordan hem battaniye yaptırdım hem 10’lu hastane çıkışı isimli. Hastane cikisi gelmedi daha bu hafta gelcek ama battaniye cok kaliteli 👍🏼 Tavsiyemdir
CansuBuzdemirSoylu Gamze1903 instagramda mell_tasarım a yaptırdım fiyatlarıda uygun hiç sorun yaşamadım tamda istediğim gibi geldi