bsraaktan İdrar tahlilinde 2 aydır lökosit 8 değerinde çıkıyor henüz gidemedim doktora sizce nedir nedeni
Nskyhn bsraaktan şimdi degerlerime baktım. 9 Şubat’ta 7 çıkmış ama doktor tahlillerin temiz demişti. Aralık ayında 148 çıkmış o zaman kum döküyordum. Büyük ihtimalle sizde de bir şey yoktur.
N_3637 bsraaktan benimde böyle cıkmış doktor bisey yok demisti bol su içmemi önerdi sadece. Anladığım kadarıyla enfeksiyon varsa da çok hafif olduğundan ilaç müdahalesi gerektirmeyecek kadar olduğu için sadece su iç dedi bana bi kaç yüksek çıkan deegerim daha olmasina ragmen. Bir de normal idrar tahliliyle kültürü birlikte istemisti idrar da eritrosit bakteri lökosit çıkarken kulturde herhangibir şeye rastlanmamıştı
bsraaktan Ferritinde her geçen ay düşüyor kan ilacı kullanmama rağmen sizin kullandığınız daha iyi bir ilaç var mı bana doktor maltofer kan ilacı yazdı
Ball1903 Sabahları bir bardak suya bir tatlı kaşığı pekmez ve biraz limon sıkıp için bir de çay içerken muhakkak limon sıkın demir emilimi azaltsın ben de kendime çok güvenip ilacı sanmıştım 35 benim bu hafta kendime bakmaya başladım
Ball1903 Enfeksiyon konusunda eğer şekeriniz yüksek değilse dut kurunü deneyebilirsiniz ben 3 gün yapmıştım değerlerim baya düşmüştü