Ozummm41 9 ay agladim 9 ay uykusuz kaldım 9 ay stres yasadim, 9 ay her allahin günü hastanedeydim bi umut bekledim.
Evlendim ilk aydan kazayla hamile kaldim 1 aylik hamileydim öğrendiğimde ve esim calismak icin yurtdisina gitti ben enfeksiyondan ertesi gun hastaneye yattim. 1 ay gecmedi esim sakatlandi ve geldi ameliyat oldu ne ben ona refakatci olabildim ne o bana ikimiz ayri hastanelerde ayri acilar icinde bi bilseniz 9 ay nasil gecti berbat. Düşük riski, rahim agzi kisaligi, erken kasilma ciddi sancılar, gebelige bagli kist sonrasinda kanama derken allahim dusmaninma yasatmasin. Bunun yani sira 1 yil dugun sonrasi bes parasiz kaldik issiz kaldik hamilelik sakatlik allahim dusmanima yasatmasin tekrarliyorum. Cok aldirmayi düşündüm cok gittim geldim her seferinde kalp atisini duyup kararimdan vazgeçtim.
Dogum yaptim hersey bitti sanki hic biri yasanmamis gibi sanki onlar baskasinjn hayatiydi. Saglikli oyle guzel bi kizim oldu ki ona baktikca acilarimi unuttum stresim kaygim tamamen ona odaklandi karni doydumu mutlumu gazi varmi sadece onu düşünür oldum cok sukur bitti hepsi annelige alistim bebegim bana alisti. Evlilige alistim esime alistim o bana alisti. Simdi 13 haftalik hamileyim sifir stres kalp atisini duymak icin bile nerdeyse 8. Haftayi bekledim :) ne nasil olur kasmiyorum akisina biraktim 2 çocukla zor olurmu diye kafami beynimi yormak istemiyorum anin tadini cikariyorum deli gibi kusuyorum midem bulaniyor 6 kilo verdim ama mühim degil :)