Burcucukk HavvaNurr38 26+3 teyimm canimm. Ben 8 kilo aldim ama çocukların kilosunu cuma günü öğrenicem. 1 kiloyu geçmişlerdir inşallah 😊🥰
twinboymama HavvaNurr38 16+6 🐣🐣 3 kilo verdim bu zamana kadar salı günü de kontrol var. bu sıra aniden büyüdüler gibi geliyor çünkü 2-3 gündür göğüs altlarımda batmakar oluyor ve göğsümün altında karnım semsert😵💫 organlarım yukarı yukarı yok alıyo galiba
charlottececi HavvaNurr38 27+4 üm. 14 kg aldım. Çift yumurta ikizlerim. Ogluşlarımı bekliyorum. Bebeklerimden biri 1028gr digeri 900 gr. 27+3 te bu kadarlardı :)
Ikizlerimibeklerken HavvaNurr38 bizde yarın 33 hafta oluyoruz ali kerem ve İsmail efe ile ben 12 kilo aldım şimdiye kadar en son muayenede bebeklerim de 1700 ve 1600 gramdılar şu an bilmiyorum
HavvaNurr38 Burcucukk Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 1 kiloyu geçmiş olabilirler mi bilmiyorum biz 29 haftalığız 1300 gr olmuşuz
HavvaNurr38 twinboymama Maşallah sağlıkla doğsunlar inşallah 🤲🏻 Daha minicikler sizin bebişler organların yukarı çıkması için biraz erken sanırım daha biz 29 haftalığız karın sertliği, batma, yukarı doğru baskı yapması gibi şikayetler yeni başladı bende
Tupbebekile twinboymama bende ayni durumsayim biraz karin yapisi ile alakali benim gobegimi gorsen yarin dogumami gidiyor dersin 19 haftaligim. 6 kilo verdim birde ona ragmen kocaman bir gobegim var . Hareketlerini cok net hissediyorum karin ic capi kucukse erkenden basliyor hersey
twinboymama HavvaNurr38 bilemedim kii hiç de kilo almadım ama 2 gündür bayağı batıyor göğüs altıma anlam veremedim bende organlara yordum
twinboymama HavvaNurr38 hepimizinkiler sağlıkla gelsinler inşallahh 🌸 o aylardan bildirim yapın bana umut verici 🐣 ☹️🔫
HavvaNurr38 twinboymama Artık çok zorlayıcı geçiyor tabi doğuma az kaldı sağlıklı bir şekilde doğarlar inşallah erken doğum olmasından endişe ediyorum biraz
HavvaNurr38 charlottececi Maşallah 🧿 Benimde tek yumurta ikiside erkek 🥰 25+3 haftalıkken biri 840 gr diğeri 920 civarıydı şuan 29 haftalıklar birisi 1300 gr diğeri 1150 gr olmuş biri diğerine göre daha tombik 😊
twinboymama Tupbebekile doğrudur ama karnım çıkmadı ki😅 zaten zayıf değildim karnım vardı yani aynı karım sadece sertleşti
charlottececi HavvaNurr38 Maşallah sizinkilere de 🥰 benim de doktor biri minik diyor. Kilolar geriden geliyor tansiyon problemim var. Saglikli olsunlar da 🐥
Anisalenamom HavvaNurr38 21 haftalık olduk oğullarımla çift yumurta ikizleri 🧿Ben 3 buçuk kilo aldım bebekler biri 350 gr biri 320 🥰 Kızımda çok almıştım 20 kilo bunlarda almadım çok
HavvaNurr38 charlottececi Aynen öyle herşeyden önce sağlık tabiki sağlıklıca doğsunlar da bir şekilde kilo da alırlar doğduktan sonra
Gamze3458 HavvaNurr38 ben daha yeniyim 11 haftalık tek yumurta ikizlerine çok şükür suanlik iyi gidiyor🤲😊
Ikizlerimibeklerken HavvaNurr38 doktorum 36 haftaya kadar götürmeye çalışalım dedi o da 5 mayısa denk geliyor inşallah 36yı doldururlar diye dua ediyorum hep 😊