Sude1 İdrar yolu iltihabı olduğu için aksef 500 mg yazmış üroloji doktorum kullanan var mı herhangi bir yan etkisi var mı kadın doğum doktoruma sormadan kullanmak istemedim
FeriDee Sude1 bnde de enfeksiyon gözüktü bunu kadın doğum doktoru yazdı bana ama ben içemedim ilaç içemiyorum da
FeriDee Sude1 bide sizde üreme var mı? Ben devlete de özele de gidiyorm devletteki dr hiçbi zaman antibiyotik yazmadı üreme olmadığı için. Geçen hafta özele gittim o yazdı bu antibiyotiği
Hayat_Recep3480 Sude1 ben kullandım bir hafta boyunca bir yan etkisi görülmedi bana da acil de yazılmıştı iyi gelmişti kullan inşaAllah bişey olmaz canım
155598 Sude1 bende aynısını bugğn bitirdim canım enfeksiyon vardı bende de kullanmaya başladım akıntı da oluyordu akıntı kesildi az da olsa şuan daha iyi
Sude1 FeriDee hiç bilmiyorum 🤷♀️ böbrek büyümesi için üroloji doktorum tahlil yapmıştı ozaman yazdı bende tereddütte kaldım 🤦♀️
Hayat_Recep3480 Sude1 bende geçen ay kullandım hamileyken benim idrarda kan geliyordu kum vardı sancı böbrekte büyüme olmuştu ondan kullandım
Sude1 Hayat_Recep3480 bende de aynı şikayet böbrek büyümesinden dolayı idrar tahlili yaptı çok az enfeksiyon çıktığı için bu ilacı yazmış sizin ne derece de büyümüş böbreğiniz
155598 Sude1 hiçbir yan etki yapmadı sadece çok sık tuvalete çıktım ve günde 2 tane içiyordum sabah akşam 12 saat ara ile tüm gece tuvalete kalkmaktan başka bi sıkıntı yaratmadı kullan bence enfeksiyon bebeğe zararlı birşey
Asel2520 Sude1 bende kanda enfeksiyon çıkmıştı kadın doğum doktorum yazmıştı 2 kutu bitirdim yan etkisi olmadı çok şükür