bebekkkkkkk000 Kızlar Özel hastanede sperm testini yeni yaptıranlar varmı? Ve önce ürolojiyemi gitmek gerekiyor? Yoksa bunun için ayrı bir bölüm mü var? Birde ne kadar fiyata yapıyolar yardımcı olursanız sevinirim
Tomrishatun bebekkkkkkk000 canim.biz yup bebekte yaptirmistik ama üroloji bildiğim kadarı ile bakıyor hastaneye göreve fiyatlar değişiyor 350 500 vardır
vesilece bebekkkkkkk000 evet canım üroloji ama devlete git çok yoğun bi bölüm olmadığı için hemen randevu alırsın
Kvser bebekkkkkkk000 biz devlette yaptırdık son yoğun bölüm değil hemen yaptılar gitmeden önce 4 gün spermleri boşaltmamış olmalı eşin . 4 gün ilişki olmasın devlete gidin 5 dklık işlem öğleden sonra cıkıyor zaten
Hayat0504 bebekkkkkkk000 devlette yaptır bizde öyle yapmıştık hem sıra olmuyor hemde sabahtan aliyolar sonuçlar öğleden sonra çıkıyor para vermeye gerek yok onun için
Esra-52 Urolojiye de muayene olabilirsiniz ozel laboratuvarlarda da yaptirabilirsiniz izmirde fiyat olarak 250₺ idi 4 ay once ozel laboratuvarda
bebekkkkkkk000 Kvser Tamamdır en iyisi öyle yapayım bende devlette yoğun olur diye yaptırmak istememiştim randevu alayım😍😘
Kvser bebekkkkkkk000 aynen canım bende özele gidiyorum testleri devlette yaptırdım 😂400-500 TL neden vereceksin ki . Yaptırırsınız devlette özele takibe gidersiniz yoğun değil devlet hemen halledersin işini 🥰
melisaugtr bebekkkkkkk000 eşim gitti bu ay canım. Üroloji bakıyor. Biz özel sağlık sigortası ile birlikte 350₺ ultrason, 200₺ de sperm testine verdik.