Aylinbzky34 Hanımlar iyi akşamlar 16 haftalık hamileyim ama karnımda hiç çıkmadı ilk hamileliğim birde tam olarak bebek tam olarak nerede olur göbek üstünde mi yoksa aşağıda mı
Zeeynepp Aylinbzky34 Aryik göbek deliğine yakın olur ultrasonda baktığında o tarafa da yönelir benimde 16+4
Aylinbzky34 Zeeynepp bugün bayağı dokumdum göbeğimin her yerine hiç hissetmiyorum merakta etmiyo değilim 20 nisan. Detaylı ultrason var daha cinsiyeti de öğrenmedik çokta merak ediyorum 😇 Allah bekleyen herkese sağlıkla huzurla kucaklarına almayı nasip etsin amin 🙏🏻
Misssitare Doktorum göbeğin 3 parmak altında olur demişti. Biz de 15+6 olduk. Hafif karnım çıktı. Zayıf olduğum için galıba bir anda top gibi göbişim oldu😅 dar kıyafette biraz belli
Zeeynepp Aylinbzky34 Evet hissedemeyebilirsin endişelenme bazı kadınlarda hissedilmiyor göbek içine bağlı göstermedi mi kendini 😁Amin inşallah
Deletedmom727271 haftan daha küçük canım göbeğinin altında olur kasıklarında yani. büyüdükçe göbek deliğinin üstüne çıkıyor 😊
Aylinbzky34 Zeeynepp son gittiğimizde bize selam bile verdi 😂 ama yinede hareketini hissetmek istiyor insan ne bilim işte 🙈
3babymom Şuan göbek deliginin altında büyüdükçe yukarı çıkıyor karnı kaplıyor yavaş yavaş hareketleri pek yok merak da ediyorum bakalım yavaş yavaş net hissederim inşallah 16+4 olduk 🌸