B3gul Kızlar yardım edin. İlk kızımın bebeklik kıyafetlerini tertemiz kaldırmıştım hurçta bazanın altında 4 yıldır. Bi çıkardım sapsarı leke hepsi bir tane bile temiz yok. Nasıl geçirebilirim acil yardım edin
3Mucizeannesi B3gul canım ebebek’ten çamaşır suyu tozu aldım Kaynar suya bastım ölçülerine göre yaptım bembeyaz oldu hiç beyaz sabun hiçbir şey etkisi olmadı sadece çamaşır suyu tozu çok işe yaradı bir dene derim ilk yaptığında çıkmazsa tekrar bas suya o zaman kesin çıkıyor🥰😘😘
hunilimom B3gul bende geçen yıkadım 60 derecede normal bebek deterjani ile bazıları çıktı diğerlerini daha yikamadim
B3gul kahvesever__ nasıl yapayım bekleteyim mi. Faceden biri de fairy ile çitiledim makinenin içine tablet attım deterjan gözüne de normal deterjan ekleyip çalıştırdım demiş. Sizin yöntem ne
kahvesever__ B3gul aspirini al lekeleri yerlere sık 20dk beklesin sonra makinaya at çalıştır çıkarıyor
3Mucizeannesi Serapcemre beyazları ve açık renklileri bir koyu renklileri bir yapabilirsin bende öyle yaptım
3Mucizeannesi Serapcemre hayır canım benim beyazlatmiyor ben kullandım sadece suya koyarken beyazların içine koyu renkli bişey karıştırma boyası akacak olan şeyleri ayrı yap valla bak mis gibi oluyor