Smyye1B Polenpolen52 Eyüp Sabri Tuncerin bebek bakım setini aldm mustela önerdiler ama onunda içeriği eskisi kadar temiz değilmiş daha önce 2 kişiye hediye almıştım onlar memnun kaldıklarını hatta devamındada kullandıklarını söylediler bende kendimize de aldm 😇
Mervekrmn @Polenpolen52 ben arkadasımın tavsıyesıyle eyup sabrı tuncerın zeyrınyaglı bebek sampuan setını aldım dalın falan eskısı gıbı degılmıs goz yakıyormus
Acemi_annee1 Mervekrmn yorumlari okumak için girmiştim bu başlığa ve Eyüp Sabri Tuncerin boyle ürünü olduğunu öğrendim sayenizde. Alıp bebis doğduğunda denenebilir aslinda bizler alışmışız her yerde dalin görüp hemen o markayı almaya
miniktirtilim Polenpolen52 ilk kizima uni baby kullandim 2 yasinda hala onu kullanıyorum. Suan hamileyim yine uni baby alirim buyuk ihtimalle
Mervekrmn @Acemi_annee1 dalın bılınen bı marka oldugu ıcın ınsan dırek ona yonelıyor. Bende arkadasımın sayesınde aldım o basından berı kullanıp cok memnun kalmıs bende kalırım ınsallah😊
goktugunannesii Balgunes hiç kullanan yok mu diyecektim ki varmış 😀 sebamedin tüm ürünlerinden memnunum yeğenime bebek şampuanını kullandık şimdide oğlum için alacağım 💙
Syldz45 Mustela nın içeriğinin değiştiğini duydum bu yüzden almaktan vazgeçtim sebamed in setini aldım
lunam Polenpolen52 ben YeşilMarka’dan aldım, çok da memnunuz. Hem sertifikalı doğal, hem de mis gibi kokuyor doğal olmasına rağmen. Göz yakma durumu da yok. Yerli üretim olduğu için de fiyatı uçuk değil.