Merhabalar arkadaşlar , artık dayanamayıp içimi dökmek istedim nereden başlayacağımı bilmiyorum da , öncelikle 36 haftalık hamileyim ve bu sürece kadar kaynanam ve görümcem ile ufak tefek sürtüşmeler yaşadım nedeni ise görümcem 2 yıllık evli ve çocuğu olmadığı İçin bazen kaynanamı bazen eşimi kışkırtıp üstüme saldı ben de 11 aylık evliyim ve hamile oldum diye sırf huzursuz olayım diye , kaynanam ile bugün şöyle bir konuşma geçti aramızda telefonda beni aradı işte ne yapıyorsun falan filan sonra bizim düğünümüzde bir yakınından borç almış 9 tüm altın onun konusunu açtı işte eşimin abisi bekar kredi çekecekmiş ödeyeceklermiş de şöyle böyle anlatıyor alttan alttan kredi borcunu bizim ödememizi ima etti ben de dayanamadım ya sanırım siz benim buraya keyfe geldiğimi düşünüyorsunuz 5 kuruş paramız yok o kadar borcu var eşimin bunu neden söylüyorsunuz ne yapabilirim dedim hemen kıvırdı yok öyle isteme değil yanlış anlama diyor çünkü ben ( 2 aydır ailemin yanındayım doğum İçin geldim eşimin çok fazla borçları vardı bebeğimin her şeyini ailem aldı kendileri ise yok heyecanlıyız bebeği bekliyoruz diyorlar bir çöp dahi ummuyorum ama almadılar durumumuz ortada biz Ankara’da yaşıyoruz kendileri başka şehirde ailem başka şehirde hani bu süreçte ailem sürekli destek oldu eşim bunu görüyor kendileri desteği bırak daha para istiyor kaynanam sürekli kendini acındırıyor olsa keşke veririz ama yok kayınbabamın bu konuşmalardan haberi yok çünkü onun yanında aramaz böyle şeyler için neden bu süreçte bana sıkıntı vermeye çalışıyor anlamıyorum yani nasıl bir tavır sergilemeliyim eşime anlatmalı mıyım bugün ki konuşmaları sizce kusura bakmayın biraz uzun oldu ama yani dayanamadım yazdım 🙏🏻