Tugbaa34 Kızlar yaklaşık 10-15 gündür öğlen yemeklerımı yıyemıyorum onu süt içerek geçiştirıyorum bı sıkıntı olur mu kı 🤦🏼♀️ 19 haftalığım
gonulcelen Tugbaa34 açıkcası benim normalde öğle yemeği alışkanlığım yoktu hala da Yok yedigim zman akşam yemek istemiyorum ya da saati geçiyor o yüzden Öğlen süt ayran ceviz meyve gibi geçiştiriyorum ne kdr doğru bilemem ama bizde durum bu
Buse_ Tugbaa34 ben de öyleydim ama 24.haftamdan sonra kahvaltı yaparken öğle ne yesem diye düşünüyorum 😅😅
merwerkan1903 Tugbaa34 canim ben 24 haftaligim adet tarihime gore bugun dra gittim bebegim 25+4 735 gr cikti iri bebek we ben sadece 8-10 arasi kahwalti ederim birde aksam 9 gibi yarim tabak tek cesit yemfk ancak yiyebiliyorum ekmek de sewmiyorum buna ragmen bebegin kilosu iyi aslinda 3 ana 3 ara ogün duzenli beslenmek gerekiyor ama benim ne ara ogun nede ogle yemegi aliskanligim war.cok takma bence
Tugbaa34 Kamelya ben sadece işte süt içiyorum büyükçe bı bardakta 😂 inş hepımız zamanla alısrz bu döngüye
gonulcelen Kamelya hatta suan haftam ilerledikçe yeme miktarım iyi ve düştü sanırım sona doğru sıvıyla besleneceğim 😂
gonulcelen Tugbaa34 ya ztn ben günlük yemem gereken şeylerle 3 ögün yesem çatlarım o yüzden süt yoğurt ayran çerez meyve gibi günlük yemem gerekenleri öğlene serpiştiriyorum ki sabah ve akşam da doğru düzgün besleneyim şuana kdr da bir sıkıntım olmadı cok şükür
Sahinde Tugbaa34 ayy aynı ben valla bende yiyemiyorum 😏sızın gibi korkuyordum gerçi halada korkuyorum eşim de çok kızıyor çocuk beslenmez fln diye ama yiyemiyorum bn😊
AysegulAloluAcikgoz Valla ben öglende uyandigim icin kahvaltimi yapabiliyorum 2 3 saat sonra yine acikiyorum ara ogun birseyler atistiriyorum aksama da Allah ne verdiyse yiyorum birseyler cok duzenli beslenmiyorum galiba ama sabah kalkamiyorum kalksamda canim birsey istemiyor :/
Cotton Sahinde bu sıcaklarda ne kadar yiyebiliriz ki, hem hamile kadınların ye ye die zorlanması çok yanlış ve bizler açısından çok can sıkıcı, kimse karışmasın lütfen,, aç olan insan yer zaten
Sahinde Cotton evet haklisiniz bu ye olayından bende çok sıkılıyorum işte bebek gelişmez gibi fln laflar