minigiminannesi03 Merhaba arkadaşlar doktorum gonalf verdi q50 mg vuracaksın her gün 1 kere dedi sizde nasıldı bilenler yardımcı olabilir mi ilk defa yaptırıyorum
yanlisanlamaama minigiminannesi03 hergün aynı saatte yapmıştım ben herkesin tedavisi farklı farklı düzenlenir hep en düşük dozlardan yapmıştım iğnelerimi
2022bebeki minigiminannesi03 Siz gebe kalmıştınizn diye hatirliyorm yanılıyor muyum? Cok da sevinmiştim hatta rapor zamani konuşmuştuk. 🐣her gün ayni saatte göbek deliğinin 4 parmak alti ,sagi ,solundan vuracaksiniz belirtilen dozda
minigiminannesi03 2022bebeki gebeliydim doğru ama malesef dusuk oldu gene doktor da tüp bebek yapalım dedi herseyi yaptı flim çekmek harici
tupbebekannesi123 minigiminannesi03 ben 375 vurunmuştum galiba göbek deliğinin 3 parmak sağına soluna vur
tazemomm16 telefonuna alarm kur aynı saate yap kolonyalı mendille sil biraz göbek deliğimin altına doğru sıkıstır parmaklarınla zaten çok acısı yok yavas yavas ilacı sal içine İnşAllah emeklerinizin karşılığını alırsınızzz🥰🥰
2022bebeki minigiminannesi03 Çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun😢 rahim filmi, pıhtılaşma testlerini de yaptirin lütfen düşük nedenleri neler bunu bulmak önemli. Genetikli tüp bebek de yardimci olur tabi. Allah’ım inşallah en hayırlısını nasip etsin
minigiminannesi03 2022bebeki Amin inşallah rahim filmine gerek yok dedi doktor bilmiyorum kan testleri falan yaptikan sulandırılmış falan vermedi
2022bebeki minigiminannesi03 ilginç geldi rahim filmi aşılama öncesi bile istenir kaldi ki tüp bebek. Bence ısrarcı olun arkadaşımin 2 tüp bebeği negatif oldu bu sebepten. İlgincmis doktorunuzun çalışma şekli benim ilaclarim da var kan sulandırıcılar. Hayirlisi olsun sizin için