Damlademir Kızlar 24 haftalık hamileyim 52 kilo İLE kalmıştım dün 64 800 çıktım çok mu almışım annem 80 le gidersin doğuma diyor ama aldığım hiç belli değil sadece göbeğim var 🤭😂sizler kaç kilo aldınız
kuzeyinannesiiiii Damlademir valla maşallahda ne maşallah aldım başımı gidiyom bu kadar olcagımı sanmıyodum sonuna kadar 20ye ulasırım ben😂😂
Mehtapca06 Aman takma ilkinde 22 kilo aldım hepside gitti şimdi kaç aldım bilmiyorum bile 😂 önemi de yok 😂
Damlademir Aybukeninannesi01 aboo napıcaz ya çok gibi sanki Pazartesi kontrol var bakalım doktor ne dicek Tombik mi olcak bebişler acaba
Zeyzey123zeyzey NezihaB38 sürekli postlarda mesajınızı görüyorum 🙈 hâlâ doğurmamışsınız, sancınız filan var mı
Babynisan Damlademir 50 kilo ile hamile kaldım şuan 39+4’üm 30 kilo aldım doğum kilosu değil mi verilir çabuk takma boşver ye gitsin 😂
guzelbebegimmmmm Babynisan ilk gebeliğimde 26 kilo almış ben😂 merak etmeyin 10 günde 17 kilosu gitmişti bile
Babynisan Damlademir hamileliğim biraz problemli geçtiği için 6 ay boyunca yatmam gerekti rahim açılması olduğu için o yüzden yiyip yatmak zorunda kaldım hareketsiz olunca da her yediğim kilo olarak geri döndü bebeğim sağlıklı olsun da kilo verilir hiç problem değil üzülmüyorum 🥰☺️
moom222 Damlademir 22 haftayim 2 kilo iki hafta sonra kontrol var bakalım ne dicek doktor 60 ile kaldım hamile 62 olmuşum