Guzucuk25 gamzeozer16 sezeryanim evet bakalım Bi aksilik olmazsa sabaha kendi doktorumla doğum bu gece de alınabilir dediler hayırlısı gelişme gelişme anlaticam inşallah 😀 hele Bi cimcimeyi Bi sağlıkla göreyim
gamzeozer16 Guzucuk25 sizindemi cinsiyet kız 👧 Çok merak ediyoruz hayırlısıyla alın kucagınıza inşallah ziyaretçileri vs hepsini bekliyoruz musait oldugunuzda ❤️ Saglıkla hayırlı dogumunuz olsun insallahhh 🙏🙏🙏🙏
nurcan_26g Guzucuk25 doktor onayını büyük kızınız için mi beklediniz ay anlamadim o kısmı 🤦🏻♀️😀 bide sanciniz falan varmiydi ki yani herhangi bi belirti direk doğum için ayarladilar
Guzucuk25 nurcan_26g 1.5 yaşında kızım var bakacak kimsem yok yarın doğuma geleyim dedim zar zor nst ni doktor onaylarsa olur dedi konsultasyondaki doktor sancin çıkmış kesinlikle olmaz hatta direk dogumhaneye dedi bende yatiyom
nurcan_26g Guzucuk25 ay keske kabul etseydiniz açıklık olunca bekletmiyolarmis hiç sezeryan olduğu için tehlikeye atmamak icin alıyorlarmış direk
Guzucuk25 nurcan_26g zaten gidip gelip acmisin diye soruyorlar sabaha kalmayacak herhalde bu gizle alacaklar beni 😞
nurcan_26g Guzucuk25 gittiğiniz de ilk nereye gittiniz kayıt bölümüne mi hani muayene olduğumuz yere nasıl yönlendirme yaptılar
gamzeozer16 Guzucuk25 inşallah alırlsr canım fazla hastanede kalmamış olursun kızınız kücükmüş cok cekmeden dogum yaparsınız umarım
ilaydasari16_ Qwwertyvjh şehir hastanesinde normal doğum yapmıştım ebeler canımı cicimli konuşuyor hemde ben baya küfür ettim o sancıyla
Gamze1351 ilaydasari16_ evet bnde doğum yaptım şehir Hastanesi’nde ebeler çok iyidi çok ilgilendiler çok güzel geçti doğumum 👍☺️
gamzeozer16 Guzucuk25 allah yardımcınız olsun sağ salim kavuş canım inşallah hadi sağlıcakla gelsin 🙏🙏🙏
nurcan_26g Guzucuk25 yaaaa ❤️ Rabbim sağlıkla sihhatle kavuştursun inşallah sonrası içinde yar ve yardımcınız olsun 🥰
nurcan_26g @Guzucuk25 nasılsınız çıktınız mi ameliyattan bebisiniz nasıl inşallah iyisinizdir . Sizin için dua ettim hep 🥰