nurcan_26g gamzeozer16 özelde de çocukları almıyorlar ama arkadaşım da yeni özelde doğum yaptı kızını almamışlar içeri ben sırf bu yüzden eşime ziyarete gelme dedim valla
gamzeozer16 nurcan_26g alla alla ne saçma bişey yaa tamam sağlıkları icin derler ama sonucta bir on dakikadan bişey olmazki
Guzucuk25 nurcan_26g benim yeğenim.girdi yengemin yanına abim baktı kızına beraber girdiler Yalova uzmanlar özel bazi yerler kabul etmiyo demekki
beyzahuseyin gamzeozer16 başından beri hep şehir hastanesine kontrole gittim bende bebeğim iri bebekti adetime göre 37+5 ultrasona göre 40+6 görünüyor ona rağmen normal doğum Dediler başka bişey demediler bebeğin iri seni zorlar doğumda diyorlar ama sezaryan yapmıyorlar bundan dolayı eşim de korktu doğum sırasında bebeğe bişey olur diye çekirge doruk hastanesine gittik doktor daha fazla beklemeye gerek yok böbreklerini ezmiş hep dedi ilk kontrole gittiğim günün 3 saat sonrası 38+2 de sezaryana alındım çok şükür bebeğime kavuştum 14 günlük olduk bugün ❤️🧿🙏🏻
nurcan_26g gamzeozer16 valla ben dedim bi gün sonra cikicam zaten bekle evde bide çocuk beni görüp gitmek istemzse orda ağlarsa diyede çok riske atmak istemedim açıkçası belki rica edince içeriye alırlar bı şekilde ama bu açıdan dusununce hiç görmemesi daha iyi gibi geldi bana tabi bu benim kararım 🤗
gamzeozer16 beyzahuseyin iri bebek diye neden bekletmeyi tercih ettiler anlamadım benimde ilk gebeliğimde zübeydede yapmıştım 38+5 yaptım dogum doktor iri dedi hemen sezeryan dedi normal dogum tehlikeye atamam senide bebegide dedi yani onlara göre bekleseydiniz sizede zarar hayırlısı olmuş ya bizim ilk sezeryan oldugu için mecbur buda sezeryan olcak 🙏 saglıkla büyütün darısı bize inşallah
beyzahuseyin gamzeozer16 doktor yakın bi tanıdık olduğu İçin 4500 a yaptı dışardan geldi kendisi özel muayenesi var
gamzeozer16 nurcan_26g gerçi oda doğru cocuklar kücük oldugu için aglayadabilirler pskolojileride bozulabilir bakalım ins azda olsa gösterirler yada cok kalmayız hastanede
nurcan_26g gamzeozer16 doğumu yaptırıp sabahına çıkalım inşallah çok amin🤲🤲🤲🤲🥰 yani benim oğlum normalde babasıyla gezmeye falan gidiyor herşeyi çok iyi hoş bende görüntülü arıyorum onda bile beni gördüğü gibi başlıyor ben senin yanına gelcem diyip ağlamaya hatta her seferinde kızıyor eşim aramasaydin ne güzel egleniyorduk diye😀 çocuğumun huyunu bildiğim için açıkçası istemedim ben
gamzeozer16 nurcan_26g benimkide öyle 3 yaşında gerçi durur ama hastaneye gelip giderse dediginiz gibi ağlayabilir bide cok kıskanc annemle ben kalcamız icin ananeside yok diye biraz triplenir 😄 ins bi gğn minimum iki gün yatarız😄
gamzeozer16 Guzucuk25 he yani bugün yatcanız yarın doguma alcaklar öylemi boş yere bi gün gitti desenizze 🤦♀️
F-halil Kızlar yarın ilk defa şehir hastanesine kontrole gidicem Murat aşfin turhana 32 haftalığım daha önce özele gidiyordum , neden gelmedin diye tepki verir mi ?
nurcan_26g F-halil ben 33.haftada şehir hastanesine geçmiştim ama beni Kestel devlet hastanesinden sevk etmişlerdi çocuk doktoru olmadığı için niye gelmedin diyeceğini sanmam ama derse de randevu bulamıyordum diyebilirsiniz😀
Guzucuk25 nurcan_26g şuan nst yatıyorum alt muayene istediler kabul etmedim bakalım süreç nasıl ilerlicek
F-halil nurcan_26g vallahi zor buldum zaten randevu kimileri kabul etmiyor son haftada gelenleri filan diye yorum yapmıştı içimi rahatlattın sağol 😊
nurcan_26g F-halil mesela ben gittiğimde doktor beni Şevket Yılmaz’a yönlendirmek istedi bende direk hocam zaten randevu bulamıyorum gidemem dedim 😂 yani bişey diyen olursa direk randevuları söyleyin harbiden de bulunmuyor randevu