Dilan7 nurcan_26g merak ediyorum da iki hafta nasıl önde oluyor doktorum da öyle dedi bana benim biraz kafam karıştyor nasıl yani önde oluyor
nurcan_26g Dilan7 şöyle ki ultrasonu açınca haftası çıkıyor bebeğin mesela bende 36da 38 gözüküyor bu boyu kilosu gelişimi 38.haftayla uyumlu demek güzel bişey yani 🤗
Guzucuk25 nurcan_26g canım işte ilk dogumum da şehir hastanesinde oldu benim yatisim yapıldı odaya alındım damar yolu açıklık kontrol sonda doğum başka bisi yapılmadı
nurcan_26g Guzucuk25 Allah Allah ya bilemiyorum geçen kışta bı arkadaş orda doğum yaptı o da diyi bı gün önceden yatırdılar diye söyledi. Vardır bı bildikleri heralde😂
Guzucuk25 nurcan_26g hayırlısı bakalım ben Bi soyliyim de inşallah Bi gün önce yatirmazlar benim ilk doğumunda lale hanım.kendi girdi cuma dogumcuyum gel alalım ablacım dedi bu sefer bellki ona denk gelemicem o sebepten
nurcan_26g Dilan7 neden kafanız karıştı 😀 mesela diyelim ki atıyorum tabi şuan rakamları 31 haftalıkken 2 kilo olması gerekiyor diyelim ama 2 buçuk kilo çıkıyor buda 34.haftada olması gereken kilodur o yüzden öyle oluyor anlatabildim mi bilemedim ama 🤗
Guzucuk25 nurcan_26g aldım canım daha yeni geldik 1 saat oluyi yazma fırsatım cimcimeyle pek mümkün olmadı ama aklımdaydın
Guzucuk25 nurcan_26g canım çarşamba covit testi istediler perşembe yatış cuma doğum neden birgun öncesi dedim acil bisi olur kan falan birde suruntu sonucu bekliyoruz onlem için dendi çarşamba testim.negatif çıkarsa ona göre öncesi yatış yapmama yönünde karar veririz dediler
gamzeozer16 Guzucuk25 ya doktorunuzmu gircek doguma benimki ben girmicem mümkün değil diyodu nasıl ayarladınız yaa🤦♀️ Benimde Mustafa burak akselim girmiyorum dedi ameliyatta kim varsa o giriyo dedi