nurcan_26g gamzeozer16 valla hala konsültasyon odasında doktor bekliyorum çok saçma yani koca gün gitti
gamzeozer16 nurcan_26g evet demekki sansına bugün belkide akşama alcaklar belli olmaz bugün aç susuzmu bekliyorsunuz yoksa normal yemek yiyip su icebildinizmi
nurcan_26g gamzeozer16 bu saate kadar yemedim açıkçası Sabah 8de çok hafif kahvaltı yapmıştım ama şimdi odaların olduğu bölüme geçtik 12yr kadar yiyip icebilirsin dediler bide özel odada israrci olduk 1 saat sonra bosalcakmis o zaman yaticam
nurcan_26g Guzucuk25 bana bunlar yapılmadı ya alt çıkarma faln niye söylediler ki acaba size yukarı cikmadan aşağıda nstye girdim o kadar . Tekrar nstye giricekmiyim diye sordum ağrın sancin olursa haber ver takarız dedilee
nurcan_26g gamzeozer16 yok daha şimdi sordum sabah 8 yazılmış doğum için nişan geldiğini söylemiştim ama hiç bişey yapmadılar ağrın olursa haber ver dediler sadece uyuyup uyanıyorum bende ara ara dinleniyorum şimdilik
Gamze1351 nurcan_26g ben hiç memnun kalmadım o doktordan muanede acele acele yaptırdı herşeyi çocuğu bile göstermedi ultrasonda durumunu falan hiç bişi solemedi hemen diğer hastayı alio 2 dk girdigimke çıktığım bı oldu hiç sevmedim ben 👍
Gulsahdmr nurcan_26g benim de doğumum orda olucak inşallah 38+2 yarın kontrole gidicem inşallah bana da gün verirler 😏normal mi sizin sezeryan mı