Deletedmom4548454 Kızlar bu hafta muayenem var 12+0 da gidecegim sizce doktor tahminde bulunur mu? Siz ne zaman öğrendiniz?
3babymom Deletedmom4548454 ben net olarak iki oğlumu 12 haftada öğrendim kesin dedi kızımı da 15 de gittim kesin dedi
edardmsrr Deletedmom4548454 11+6 da doktor %90 erkek demişti bir sonraki randevuda da yani 4 hafta sonra falan kesin erkek dedi 🥰
yased Benim de 12+0’da doktorum %85lik bir tahminim var ama söyleyemem şimdi bir sonraki gelişinizde öğrenirsiniz dedi biz de ısrar etmedik değişirse falan diye
edardmsrr Deletedmom4548454 inşallah canım benim doktor deneyimliyse çat diye biliyor valla 😄 ama kesinlikle randevuya tok git odaya girmeden de eğer şekerin vs yoksa çikolata ye vişne suyu iç o zaman hareketli oluyorlar görme ihtimali artıyor haliyle 🥰
edardmsrr Deletedmom4548454 ayyy etmez mi gebelikte ki en heyecanlı anlardan biri bence 🥰 erkek yda kız fark etmiyor Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ama yine de merak ediyoruz işte tatlı telaşlar 💕💕
Busrabens Kızlar ben 13+6 dayım bu gün kontrole gittim net değil ama kız gibi dedi alışveriş yapma şimdi dedi değişme şansı olur mu sizce
FFunda00 Busrabens kizda erken hafta yanilma olur canim ama erkekte olmaz diye biliyorum 13 6 da pipisi var erkek dedi bizede kesinlesmesini bekliyorim 16 da bidahakindr erkek diyebilir ama ilk de kiz deyip sonradab yuzde yuz kiz cikqn da var