Nisrem 505050 merhaba öncelikle hayorli olsun 29 nisan da kac haftalik oluyorsunuz acaba?? Bende ya 28 nisan ya 5 mayis diye bekliyorum da ondan merak ettim daha belirlemedik 37de belirleyecegiz
Rabiaaa46 505050 kız ne güzel ya gün almışsın bende bekliyorum 41 lere kalmaz inşallah bizimde kalırsa en son maksimum 29 nisan 😂🤦🏼♀️
Tugbafzli Nisrem bende yarin 38 oluyorum doktorum nisan 28 de 40 hafta oluyor dedi gun almak bu mu oluyor yoksa sezeryanla doğum yapacaklar mi gun alıyor
Nisrem Tugbafzli yok sezeryanda gün verirler siz nirmal dogum bekliyorsunuz sanirim doktorunuz sadece haftanizin doldugu tarihi soylemis o tarihe kdr dogumunuz beklenir
B-Y94 505050 kızzz hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler tatlım 😂 sende artık bizdensin bende 20 nisan haftaya bugün inşALLAH kızz heyecan dolu ben uyuyamıyorum
ElifT816 Sinoooom Nurm12 kızlar son adet tarihiniz ne 😊 benim 29 temmuzdu. 28 Nisanda olacak inşallah.
Erayhilal Sinoooom bende pazartesi gitcem de doktora o zaman 35+3 olcaz o zaman sezeryan gününü verirmi acaba
yesilkedi 505050 ayyy bende 29 nisana gün aldım 🌸🌸🌸 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi