Minikbebek Kızlar bugün 39+0 günlüğüz doğurmak istiyorum artık yarın kontrolümüz var insalah açılmam çoğalmıştır doğuma alır
elifkymk Minikbebek biz biraz acele ediyoruz sanrm gelsinler diye 🙃 açıklığınız var mıydı? Bende 39+3 üm ama ne açıklık var ne de sancı
Eliftuba elifkymk bnmde 39+4 hala belirti yok diye stres yapıyorum halbuki günü dolmadı niye acele ediyoruz bilmiyorum ama gelsin artttıık 😁
Minikbebek elifkymk 2 cm açıklığım vardı geçen hafta inşallah cogalmistir birazda suni sancıyla doğuma girerim
Puddingin Eliftuba Bizde aynı sekilde 39+4 son 3 gunümuz kaldi ama herhangi bisey yok🤔 aksine cok hareketliyiz🕺🕺🕺
Eliftuba elifkymk Puddingin Benimki erkek .nazlı oğlum benim 😄😄 bide yürüyün merdiven cıkın doğum başlar diyorlardı hiçte bişey olmadı yarın yürüyen merdivene ters binip akşama kadar çıkacam artk 😂😂
Puddingin Eliftuba 😂😂 aynen hepsini bende denedim hurma, merdiven, squat.. galiba oglanlar daha nazlı🙄
Minikimm Bugün tam 40. Haftamiz. Günümüz doldu ama bizim kız pek bı nazlı gelmiyor. Hiçbir belirti de yok 😁
Minikbebek Minikimm 39+0 günlüğüz 2 cm açılmam vardi gecen hafta. Yarin kontrolümüz var bakalım gidicez olmazsa suni sanci isteyeceğim çok agirlastim doğurmak istiyorum artık
Minikbebek Puddingin valla bende 15 gündür sıraya yürüyüş yapıyorum hergun hurma yiyorum ılık duş alıyorum 2 cm açıklık var inşallah artmıştır yarın kontrolümüz var bakalım