Melisaa5 Kızlar acil yazın 7 gün geciktim tuvalete bi gittim çamaşırım kahverengi çok az değil orta düzeyde nedir bu adetmi olucam yerleşiyomu bebek test yaptım dün negatif
Gulusuguzell Melisaa5 canim brnde boylce az kahverengi böyle gelmişti hasta olmaya yakin. Sonra hasta olmsdim hamile oldumu ogrendim
minik_kuzumm Melisaa5 benim de 4.gün oldu bugün test yaptım negatif çıktı akşam pembemsi lekelenmem oldu yarın kan vericem
Limonzeytin Melisaa5 yerleşme kanaması adetten önce olr genelde geckmeden snra pek olmuyo kan tahlılı yaptr yinede hayrlısı olsn
Melisaa5 Gulusuguzell ya inşallah vardır peki kaç gün sonra test yaptın sen bide devam ettimi leke canım
Melosmeloss Melisaa5 bazı insanlarda tutunma kanaması normalden biraz fazla geliyor canlı bir kırmızı olmadığı sürece ve bir pedi dolu dolu doldurmadığı sürece regl olmuş sayılmazsın birkaç gün bekle sonra test yap bence
minik_kuzumm Melisaa5 o zaman hiç ihmal etme hemen kan testi ver. Benim de kasıklarımda çok ağrı var. Adet olacağım sanırım hiç bu kadar gecikmem de olmamıştı. Aralık’ta sağlıksız gebelikten dolayı kürtaj oldum. Ondan kaynaklanıyor galiba
SumayyaColak Benimde adetimin 17 günü çok az kahve rengi akıntım oldu kasıklarımda belimde ağrı var. Adete yakın gelmemesi normalmi acaba?
SumayyaColak Melisaa5 yaa hayırlısı olsun. Benim adetime daha var ben hiç böyle olmazdım yani arada öyle leke filan olmazdi hiç bakalım hepimizin hakkından hayırlısı