Elif9727 Bu kan tahlilimde plt değerm düşük çıktı hematolojiye yönlendirldim düşük ama bir tedavi olmayacak dedi doktor doğumu araştırma hastanesi tarzı büyük bir hastanede yapman lazım dedi benim gibi yaşayan var mı?
Seher4345 Elif9727 ne kadar düşüktü bende Doğum yaptım plt düşüklüğü vardı kanamam çok oldu ama büyük hastanede yapmadım ,Doğum sonrası iki tüp kan aldım
Mavistez Elif9727 normalde 150.000 üstü olması gerekiyor benimde gebelikte malesef 90bin 130bin arası gidip geliyor benide hemotolijiye yönlendirdi ama randevu bulamadım 8 aydır 😂 bu arada doktor haklı arastirma Hastanesi’nde doğum öneriliyor kanama çünkü hemen kesilmiyor. Benmde iki normal dogumum var onlarda da aynı gebelikte düşüyordu PLT değerim malesef doğumdan sonra kanamam fazla oldu dikişler tutmadı yani sürekli dikis atmak zorunda kaldı ebeler 🤦🏻♀️ bakalm suandada yine 100bine kadar düştü bu sefer neyle karsilascam
mira_elifada Elif9727 yaa bnmde bugün kan tahlilinde 78 bin çıktı aile hekimi çok korkuttu beni hemotolojiye yönlendirdi ama orasida randevu hemen alinmiyo beslenme olarak neler önerdi doktorunuz sabahtandir araştırıyorum 😔
Elif9727 Seher4345 63000 plt şuan doğuma kadar kontrol altında tutulacakmışım sizin kaçtı acaba doğumda
Seher4345 Elif9727 evet gerçekten düşük benim o kadar değildi ,ona rağmen kanamam çok oldu . Rabbim yardımcınız olsun
Elif9727 HGulsah rabbim şifa versin inşallah doğum anında bir durum olursa o zaman müdahale olur şuanlık tedavi istemedi doktorum bakalım haftayaki sonuçlar önemli benimde çözümü olsunda atlatırız inşallah bunuda
gebe_ebe Elif9727 çok geçmiş olsun 🙏 bence doktorunuzu dinleyip büyük hastanede yapın doğumunuzu, Allah korusun kanama olur da durmazsa, kan takılması gerekirse küçük hastanelerde her zaman çok çabuk kan temin edilemiyor, ne olur ne olmaz riske atmaya değmez
Elif9727 Mavistez sizin değeriniz yine iyimiş benimki dibe vurmuş bu bünyeyle ilgili galiba ya.Birde mesela ara ara yükseldği oluyor muydu yoksa düşüşe geçti mi hiç çıkmadı mı değeriniz
Mavistez Elif9727 hayır malesef yükselmiyor git gide benmkide düşüyor doktorum 50bine düşerse risk oluşur demişti bı çok riski varmis benim daha 90dan aşağı düşmedi bakalm
Elif9727 mira_elifada vallahi bende bir sürü şey denedim bugün tahlilim var sonuç ne olacak bilmiyorum bakalım işe yaradıysa söylerim benimde her tahlilimi hematoloji doktoru görüyor özel muayene almıştım üniversite hastanesinden canım
mira_elifada HGulsah anladım cnm bnm doğum doktoru dedi yapack hiç bişe yok takip ederek düşük olursa doğuma beyaz kanla girirz
mira_elifada Elif9727 canım bnde sordum da bı doktor muz oneriyo günde üç dört tane birde yeşil yapraklı sebzeler bol bol tahlilin çıkınca sonucu yazarsan sevinrm ♥️ rabbim şifa versin hepimize
Elif9727 mira_elifada canım geldim eve kan tahlilini haftaya vermemi istedi iki hafta olsun arası dedi banada aynı şeyi söyledi son ana kadar takip edlecek doğumdan önceki tahlile göre kendimizi garantiye alacağız beyaz kan bulunduracağız dedi
Elif9727 mira_elifada ben kuru kayısıyı duydum çok bol bol yiyiyorım ama bilmiyorum işe yaradı mı anca haftaya öğreneceğim kuruyemiş çok fazla yemeye başladım muzda iyi duydum
Elif9727 mira_elifada canım sonucum çıktı iki haftada yükselmiş çok güzel 105bin oldu şuan sıkıntı kalmadı kayısı ve muz kesinlikle tavsiye ediyorum bol bol