haklisinesracim Benim test yapmadan önce meme uçlarımda hafif hafif batmalar olmuştu öyle hissetmistim. İki gebeligimde de böyle oldu biri kız biri erkek. Sizler hangi belirtileri yaşadınız ve bunun cinsietle ilgisi var mı sizce ? :)
miniktirtilim haklisinesracim ikisindede erkenden baslayan koku hassasiyeti ve kusma maalesef 4 haftalikken tam kusmalarim.basladi ;)
starmom haklisinesracim regle dönemi öncesi yaşadığımız ne varsa yaşadım yumurtalık ağrıları göğüs hassasiyeti duygusallık kesin regle olucam derken 5 gün gecikti (ki benim reglimde gecikme olmaz ) kan verdim 4 haftalık hamileydim sadece gündüzleri çok yorgun uyanıyordum 1 aylık hamileymişiö de haberim yokmuş 🤭😂bebeğim kız böyle şeylerin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Senaras0604 haklisinesracim İlaç kullanıyordum aşırı derece mide bulantım vardı ve ben hep ilaca bağlamıştım meğer hamileymişim. Bide iştahla limon yiyince şüphelendim 😂
Yirmibes haklisinesracim ikinci hamileliğim ilkinde adet olmadım ikincidede mide bulantısindan beklemiyordum çünkü ano oldu
miniktirtilim haklisinesracim evet ya kötü oldu hic tadini cikaramadim iki hamileligimde de ilki 9 ay sürdü Suan duam bh sürmes3 o kadar bari
Turkolog12 haklisinesracim ne zaman bitti peki bitiyor değil mi 1 haftadır ölüp ölüp dirildim resmen 😭😭
haklisinesracim starmom aynen benim iki gebeligimde de her şey aynı ilerliyor belirtiler karın şekli aşerme falan cinsiyetle ilgili değil.😊 sağlıkla gelsin prenses💕
3babymom haklisinesracim hiç bir belirti yaşamadım sadece göğüs hassasiyeti vardı ve bunu genelde regl zamanı geldiğinde de yasiyodm gebeliğe bağlamadim hiç onun dışında hiç bir belirtim yok çok şükür ne midem bulanır ne bişe 😂 iki oğlumda da öyleydim şuan kıza hamileyim yine aynıydı pek değişen bişe olmadı
Smyye1B haklisinesracim Mide ekşimesi çok fazla vardı. Adet günümde test yaptım akşamında göğüs hassasiyeti başlamıştı😇
nrcalk haklisinesracim inanılmaz bir kasık ve bel ağrısı. Bir şey değse karnıma gözlerim doluyordu benim :)
Smyye1B Yirmibes İlk 1 ay öyleydim şimdi çok rahat bir hamilelik geçiriyorum 🧿 ne ağrı ne kramp mide bulantısı vs hiç bişey yaşamadım daha 29 haftanın içindeyim bundan sonra olurmu bilmem 😇