Tatlibebek Mrb anneler bugun 36 haftalık oldum ilk hamileligim bebek hareket ederken sanki rahmimde damar çekiliyormuş gibi hissediyorum bunun anlamı nedir bilgisi olan varmi
Ayss344 Tatlibebek aynısı bende de oluyordu canım yalancı sancı dedi doktor . Bebeğinde yeri daraldığı için her yere baskı yapabilir dedi. Normal olduğunu söyledi yani
Honeyinci Tatlibebek bende 36. Haftadayim ve hic zorlanmadigim kadar cok zorlaniyorum bebek haraket edince agrilar oluyor nefesim daraliyor falan saga sola bile dönemez oldum son haftalar nasil gecicek bilmiyorum suan yataktan kalkamaz haldeyim
Tatlibebek Ayss344 baya agri yapiyot ara ara bebeğim de daha çok küçük ve zayıf ilk doğumunda erken olacak diye korkuyorum
Tatlibebek Annekuzusu_Ayaz kuzenim dun aksam 35 haftalık 2400 gram bebek dogurdu acil sezeryandan suan bebeği yoğun bakıma aldılar
Tatlibebek Annekuzusu_Ayaz nst ye bağlandığım doktor dedi artık yavaş yavaş kasılmalar başlayacak diye
Tatlibebek Annekuzusu_Ayaz agrilara dayanamadı kendisi istedi evet ağrıların normal kendini yorma surekli sol tarafına doğru uzan dinlenmek xok onemli
Annekuzusu_Ayaz Tatlibebek ben genelde zaten çok yorulan bi insan değilimde hani normal doğum için yürüyüş yap dedi yapıncada alt tarafımda baskı ağrı artıyo