77Bebek35 aydangn dur resım atıyım sana adetım btti 5 gunu yumurtlamam oldu ve 32 gunde bir adet olurum bıde dun pik gördüm doktoruma attm ayda ıkı yumurtlama olur arada dedı cift yumurta ıkızlerıde byle olur ddı
Sabibo Hayır öyle birşey imkansız bence, yumurtlama o kadar erken olamaz, olsa bile 5-6 günde asla hamile olduğunuzu bilemezsiniz❤ Çok çok erken. İnşallah Allah size de nasip eder
Edanurkeskin 77Bebek35 adetten sonra hemen nasıl yumurtlama günü olduğunu anladın testler ile mi yoksa akıntın ile mi
aydangn Meva34 hayır hamile değilim. Sorum şuydu yumurtlama gününde ilişkiye girip sonra gününde regl olup , regl bittikten sonra hamile olduğınu öğrenen varmı?
77Bebek35 Edanurkeskin https://resimyukle.io/r/cWHPCWoiNE bak 27 mart adet oldum bitti teste basladımıkı yumurtlama bır hafta arayla
Duygumiran aydangn cnm bn hamileymisim ustune adet gordum bide dr oyle dedi olmaz denilen seyi bn yaşamışım
Kb_plt aydangn ben regl bittikten iki hafta sonra kendinde farklılıklar olduğunu anladım hamileydim kesin ama testlerde çıkmadı kan testinde de belirli bir seviyeye gelmesini bekledi doktor. Şuan 23 haftalık
77Bebek35 Edanurkeskin bn yazıyorm ama yazmasanda olur gunlerı yaz sadece genelde aynı saatlerde yapmaya ozen goster
ummuhan5506 aydangn ilk reglimi oldum ikincisi üç gün gecikince anladım ki hamileymişim hemde beş haftalık, olabiliyor kuzum bazen adet iki üç sürüyomuş bazende normal sürede bitiyormuş, üstüne görme diyolar