Zahrapanahi Ben 14+3 günlük hamileyim geçen hafta doktora ikili test için gittim cinsiyetini kıza benzetiyorum dedi bu gün gittim dedi %90 erkek bebek şimdi hangisi doğru benim gibi bi şey yaşayan var mı???
Ozgekin Zahrapanahi var ben😂😂 önce erkek dedi sonra kız dedi 20 haftalığız ayrıntılı da öğrenecez sanirim😁😁
deletedmom6295 Zahrapanahi ikili testte kız dendi 14. haftada kız dendi 4lü teste gittiğimde erkek 23 haftalığız detaylıda da erkek dendi
Melekannesi001 Zahrapanahi ben iki kere erkek en son kız dendi detaylıda öğrencem pzartesi inşallah 😂
Yasemin34 Nasıl öyle diyorlar ya ben anlayamıyorum bana 15 haftalıkta erkek dedi şuan 18halen erkek dedi
melkebtt Yasemin34 bende anlam veremiyorum nasil bi dr luktur bu anlamadim yani.. yada cok erken gidenlerde oluyor insaaallah bizimkide kiz olarak kalir
Cans50 16+2 de %80 kız dedi dr ama emin değilim modagirmedim 4 lü testin sonucunu öğrenmeyegidince tekrar bakmasın isteyeceğim.Inş dr yanlış görmemiştir ama bacak arası boş dedi yani dolu olsa görürdü herhalde bilemedim.
Svg Zahrapanahi 13. Hafta da %95 kız ama bekle dedi dayanamadım 14.haftada da kız dedi 🤩 16. Haftalık olduk kız bu kız %100 kız bi daha sorma dedi 🤪
melkebtt Svg benimde ole insalllah ta kiz olarak kalir hazirlik yaptim bi hevesle bde kiza cok alistim 😀
Leyliss Bende 3 hafta sonra gidicem inşallah kendini gosterirde cinsiyetini öğreniriz ya çok merak ediyorum