guzel_anne1 meryemkalay Güvenilir mi online sayfası acaba ? Mama sandalyesi kalmamış mağazada ordan alsam ? Hiç alışveriş yapmadım online den sorayım dedim
Fatos91 Gamze__79 ay ben askı alamdım beyaz kalmamış oyuncaklarda gelmemiş bizim buraya yine pike nevresim mendil aldım güzel günlerde kullanalım 🙏
Melikeex Bende bunları aldım nuk biberon tekli 80 dı ondan alamadım dıgerı ıcıme sinmedi bebek askısıda bulamadım bunlara param yetti bunları aldım 😊
Rabiaugur Bende şimdi gidebildim ama hemen hemen her ürün vardı nevresim takımı,müslin battaniye,agız mendili,mama önlüğü,kapitone yelek,ikili çıtçıtlı badi,örme patik,ikili biberon aldım.Nevresim takımı ile müslin battaniyeyi çok beğendim
annesinin_beybisi Barlas_mom gri gelmişti o yüzden kapitone yelek almadım internetten alicam beyaz renk , örme aldım marketten zaten eylülde doğucak kışın ancak olur o yelek de ama fazla ince örme yeleklerin yerini tutmaz
Barlas_mom annesinin_beybisi A101 e geleni bilmiyorum canım ya ama kapitoneli kalın çok güzel yelekler hırkalar var mutlaka kalınlarından edin örmeden daha çok giyiliyor emin ol 😌
annesinin_beybisi Renginveannesi_ ben de o anki hevesle aldım ama soradan pişman oldum canım çok ince ve kalitesiz duruyor sanki çok da isitacagini sanmıyorum